MichaeL Skibbe Oyundan Memnun Ama Skoru Beğenmedi

qösdé

Banned
Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, 0-0 berabere biten Kayserispor karşısında iyi oynadıklarını ancak güzel futbolu skor avantajına çeviremediklerini söyledi.
Michael Skibbe, 0-0 sona eren Kayserispor maçı sonrası yaptığı açıklamada, iyi bir oyun sonrası galip gelememenin üzüntüsünü yaşadığını söyledi. Maç boyunca Kayserispor'a karşı üstün oynadıklarını belirten Skibbe, "Bu akşam maçın skorundan hiç memnun değilim. Özellikle ikinci yarıda iyi oynadık. Gol atamadık. Maçın ikinci yarısında oyunu Kayserispor sahasına yıktık. Ama skordan memnun değilim." dedi.

Oyuncu değişikliği ile ilgili soruyu cevaplandıran genç teknik direktör, "Bu akşam orta saha oyuncularımızın görevini yerine getirdiğini düşünüyorum. Son 20 dakikada birçok şans ele geçirdik. Değerlendiremedik. Oynadığımız oyun bu akşam kazanmaya yeterli olmadı. Pozisyon elde edemediğimizi söylemek mümkün. Ama serbest vuruşlarda kornerlerde pozisyonlar bulduk. Ama Kayserispor kapalı oyun sergiledi. Her geçen gün daha iyi oynuyoruz. Antalyaspor maçına kadar 15 gün var ve daha iyi olacağımıza inanıyorum. Bizim saha üzerinde gerçekleştirdiğimiz oyun da kötü değildi. Bir hücum oyuncusu yerine başka bir hücum oyuncusunu denedim." diye konuştu.

Skibbe, rakip takımın 6 oyuncu eksikle maça başladığı yönündeki gazetecilerin sorusu üzerine, "İyi oyuncumuz var. Bu akşam sahaya çıkan oyuncularımız hazırdı. Diğer oyuncularımız da hazırdı. Takımda değişik oyuncuların olması takım adına iyi olacaktı. Biz sakatlıklar noktasında büyük sıkıntılar yaşadık. Bu oyuncuları bir araya getirme, birlikte tutup kaynaşmalarını sağlamak zor olacaktı. Bunun için zaman gerekiyor. Her zaman aynı kadronun sahada olmasını sağlayamıyorsunuz." diye konuştu.

TOLUNAY KAFKAS, SONUÇTAN MEMNUN

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, maçın beraberlikle bitmesinin kendileri adına sevindirici olduğunu ifade etti. Kafkas, şu açıklamaları yaptı; "Bizim için sevindirici yanı iki türlü oldu. Biri 6 oyuncunun olmayışı ve Galatasaray'a pozisyon vermeden tamamlamamak. Biraz daha dikkatli olunsa kazanabilirdik. Genç arkadaşlardan oldukça memnunum. Ligde önemli iki maçı bitirdim. Sivasspor ile deplasmanda oynamak zordur. Her takım için. Biz böylesine önemli iki maçı gol yemeden bitirdik. Şimdi sakatlarımızın çoğu Kocaeli maçına yetişecek. Daha rahat oynayacağız. Daha iyi mücadele edeceğiz. Galatasaray takımına başarılar dilerim."

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri