Miayke İle Röporaj Xigenon

Pr0gress1ve

Kayıtlı Üye
' ℓυ¢ку_ℓυкє ...:
Öncelikle röportaj yapmayı kabul ettiğin için teşekkürler, kısaca kendinizi tanıtır mısınız?

Miayke:
ismim tuğkan istanbulda yaşıyorum 19 yaşındayım bilişim teknolojileri bölümünde okuyorum

' ℓυ¢ку_ℓυкє ...:
Peki Knight Online Hayatın Nasıl Başladı Bize Anlatırmısın?
Miayke:
Bundan tam 4 sene önce 2005 yılında 2. ayın 13. günü oyuna başladım ozamanlar knight online oynayan fazla kullanıcı yoktu cafede oynayan bazı arkadaşlarım vardı bir gün onlarla alay ediyordum ufacık adamlar grafikleri kötü oyunu nasıl oynuyorsunuz günlerce diye bir gün bir arkadaşımda oyuna başlamıştı cafede oyunu oynamayan tek kişi bendim ve o gün cok ısrar ettiler oyuna başlamam konusunda
Miayke:
Bana o gün bir account açtılar ozamanlar A serveri D serveri Ve Xigenon Serveri vardı sadece 3 server Xigenonda oyuna başladım karakterimin isminide Miayke yapmıştım ozamandan Bu Zamana Kadar Aynı karakter Yani Miayke Benim ilk ve Son karakterim oldu oyuna başladıgım zamanlarda pot nerden alınır daggerlerimi nereden tamir ettirebilirim bunları oyundaki insanlara soruyordum : )
' ℓυ¢ку_ℓυкє ...:
Miayke ismi nerden geliyor ? hakkınızda duper pedalcı vs gibi söylentilere bir cevap vermek istermisiniz
Miayke:
Miayke ismini tamamen kendim yarattım önceleri Chat serverlerinde bu ismide kullanıyordum daha ufak bi cocukken bu ismi Half life olsun Counter Strike olsun ilk okula giderken bu isimle oyunlara giriyordum düper gibi söylentilerede yanıtım 4 senedirli oynuyan birisi olarak +8 sheller +0 uniq seti pek fazla bi item gibi gözükmüyor zamanında tüm felankorlarıda spartan justice olarak biz kesiyorduk
Miayke:
cafece
Miayke:
pedal gibi söylentirede yanıtım şu olarak eskiden koxp kullanıyorsun diyorlardı çogu knight oyuncularıda şahit oldu geldiler beraber oynadık yan yana olsun serverdeki çogu assassine birkaç şeyler göstermiştim nickerlerini verme geregi duymuyorum pedala gelecek olursak benim skill barıma videomdan bakarsanız 2. skill barda minnör skili yok 2. skil barımın 2 sinde cure var pedal olacak olsaydı f2ye
Miayke:
geçtigimde pedal otomatik olarak cureye basacak ve statusta failed failed yazıları cıkardı

' ℓυ¢ку_ℓυкє ...:
evet anlıyorum,
' ℓυ¢ку_ℓυкє ...:
Peki Asas oynamanın sebebi nedir?
' ℓυ¢ку_ℓυкє ...:
en çok rogue oynamaktan mı keyif alıyorsunuz?

Miayke:
assassin oynamamın hiçbir sebebi yok dedigim gibi 4 sene önce oyunu bilmiyorken arkadaşım assassindi senin karakterini ne yapalım dedi bende senin karakterin hangisiyse banada ondan o karakterin aynısından yap dedim ve arkadaşım assassin karakteri açmıştı isminide miayke koymuştum assassinle oynamak dans etmeye benzer açıkcası çok eglenceliydi bir sürü charla bugüne kadar pk yaptım oynadım ama assassindeki eğlenceyi hiçbirinde bulamadım

' ℓυ¢ку_ℓυкє ...:
peki oyunu neden bıraktınız ve tekrar dönmeyi düşünüyormusunuz?

Miayke:
Arkadaşlarımın oyunu bırakması oyunu bırakmamda büyük bir rol oynadı onlar oyunu bıraktıktan sonra oyuna devam ettim yaklaşık 5 - 6 ay daha sonra eski ortamı bulamayınca sıkıldım ve derslerime yogunlaşmaya başladım oyunu bırakınca bunuda anladımki üstümden agır bir yük kalkmıştı oyuna geri dönmeyi kesinlikle düşünmüyorum

' ℓυ¢ку_ℓυкє ...:
Bir çok kişi hakkınızda efsane diyor isminiz taklit ediliyor videolarınız beğeniliyor , peki assasini nasıl bu kadar iyi oynuyorsun bunun bir sırrı varmıdır ?

Miayke:
oyun oynamak zeka işidir assasini oynarken zekanı çalıştırırsan oyunda başarılı olursun ve ben bundan 10 sene öncesine cocukken atari salonlarında king of fighter olsun bir sürü oyunda en iyi ben oynardım herkez başıma toplanırdı ve sonsuz combolar yapardım oyunda kendim combo bulurdum herhalde doguştan bir yetenek oyun içinde başarılı olmak

' ℓυ¢ку_ℓυкє ...:
oyundaki bir çok insan sizi yabancı olarak tanıyor bunun sebebi nedir ?

Miayke:
oyun içinde pek konuşkan degildim bıkmıştım açıkcası levelimde yardımcı olan yabancı uyruklu bir arkadaşım oynuyordu sebebide bu oldu

' ℓυ¢ку_ℓυкє ...:
şuan'a kadar bir çok clanda bulundunuz en çok hangi clanı beğendiniz ve xigenonda en beğendiğiniz isimler kimler acaba ?
Miayke:
Bir çok klanda bulunmadım eskiden kendi klanım vardı ve justiceden bazı arkadaşlarımda bu klandaydı sonra oyuna biraz ara vermek zorunda kalmıştım oyuna geri başladıgımda justiceye katıldık zaten cafede oynuyorduk justice bizim klanımızdı ama kendime ait bir klanımda vardı Justice ismini degiştirdi ve Spartan olarak oyuna devam ettik Orc oldugumuz gün Spartan klanı oyunu bırakmaya başladı ve dagıldı
Miayke:
Sevdigim klanlar Spartan ve Justice oldu
Miayke:
oyun içinde begendigim isimler hemde arkadaşlarım TyR 4DeSTRuCTioN Lyka Babilon 4P0rn0cu th0r ve hatırlayamadıgım isimler
Miayke:
ve hepsine oyun hayatına son verdiler

' ℓυ¢ку_ℓυкє ...:
sizi oyunda çok sinirlendiren bezdiren durumlar oldumu?

Miayke:
elbette oldu ama şimdi bunları yazarsam kitap olur çıkar karşına, ilk zamanlar çok sinirlenirdim herşeye kızardım ama zamanla artık alışıyorsun hiçbirşeye sinirlenemiyorsun taş kalpli oluyorsun

' ℓυ¢ку_ℓυкє ...:
peki biraz da itemleriniz hakkında bahsetseniz oyunu bırakmadan önce np niz ve itemleriniz nedir ?'
ℓυ¢ку_ℓυкє ...:
bir çok kişi +3 uniqler +9 daggerler kullandıgınızı düşünüyor

Miayke:
forumlarda çok karşılaştım bu mesajlarla ama girip cevap yazmadım bende bunun için daggerlarım ve shellerime reverse basmıştım +8 olduguna kanıt olsun diye uniqlerimde +0 felankor ve issiloon dropları ve küpelerimde +1 uniq yapmıştım klan bizim klanımız diye kimsenin hakkını yemedik isteseydik bizde yapardık cafemize +2 uniqler felankor droplarından ama herkezin hakkını verdik
Miayke:
kimsenin hakkını yemedik

' ℓυ¢ку_ℓυкє ...:
toplam kaç np niz vardı oyunu bırakmadan önce
' ℓυ¢ку_ℓυкє ...:
önemsiz bir soru olsada merak eden arkadaşlarımız var

Miayke:
1,800 küsür np vardı bunun 1 milyonunu klanıma bagışlamıştım en son klanım legendz ve klan liderimiz hacklenmişti ve nplerim havaya uçmuştu saglık olsun
Miayke:
fazla bir np pointe sahip degildim çunki herkez partyle dolaşırken ben tek dolaşırdım daha cok hosuma giderdi bu yüzden np kasmak amacım degildi kendimi geliştirmek ve oyundan daha cok zevk almaktı

' ℓυ¢ку_ℓυкє ...:
peki son olarak Diğer ko oyuncularına söylemek istediğin bir şey var mı?

Miayke:
eskilerin bir sözü vardır.
Miayke:
elini veren kolunu kaptırır kolunu veren kendisini zor kurtarır kendinizi kaptırdınızmıda geri dönüşü yoktur.

' ℓυ¢ку_ℓυкє ...:
teşekkür ederim bu güzel röportaj için Miayke

Miayke:
Asıl ben teşekkür ederim yazarken eskilere gittim baya bir eğlenceli geldi ilgilendiginiz içinde ayrıca teşekkür ederim size iyi günler.

ALıntı'dır..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri