MHP'de Bahçeli'ye bir rakip daha!

ParadokS

Kayıtlı Üye
MHP'de genel başkanlık yarışında sürpriz bir aday daha çıktı.

Ülkü Ocakları Eski Başkanı Suat Başaran, Marriott Otel'de düzenlediği basın toplantısında adaylığını açıkladı.

Başaran yaptığı açıklamada, "Biz Türk milletine aşk ile bağlı ülkücüler olarak bu milletin her sorununu çözebiliriz" ifadelerini kullandı.

İmza sürecinde de muhaliflere destek verdiğini hatırlatan Suat Başaran, partideki üslup sorununa işaret ederek partilileri sağduyuya davet etti. Başaran, siyasi hareketlerinin büyük risk altında olduğunu söyledi.

---> MHP'de Bahçeli'ye bir rakip daha!

bölünmeyek , bölünmeyek dedik kendi içimizde bölündük :s

MHP hakkında hayırlısı olsun

Mhp'nin üzerinde insaat yapmaya calisiyorlar.Bahceli'yi sevmezdim ama diger adaylarin tavirlarini gördükce keske o kalsa diyorum.Yazik ettiler partiye.

Ben amacin yeni bir milliyetcilik adinda parti kurmak ve MHP tabanini bolmek oldugunu dusunuyorum
Bahceli cok degerli ve saygideger , siyasi tecrubesi olan bir siyaset adami. Coguna gore partiyi asagi cekiyor olabilir. Partiyi dusuruyor olabilir. Ama bunlar suanki durumu gerektirmiyor.
Kurultay zamani gelmeden boyle yapilmasi gercekten uzucu.
Ben milliyetciyim adama degil siyasi gorusume bakarim..
Yapilan bu yaklasimin yanlis oldugunu dusunuyorum. Özellikle Meral Aksener e sahsen kirginim. Sevdigim bir partili.

Cok karmasik ya. Uzerinde coook konusulur bir durum.

Hislerim, sezgilerim cok gucludur. İnsallah bu konuda yaniliyorumdur. Su donemde karisik olan ulkemizde PKK karsi cikarak , iktidarin bu konudaki calismalarina destek vrren , vatan , millet , bayrak , Allah ,Turan diyen bir parti ; bu ic karisiklik sonucu parcalanmaz. Ve yeni bir parti olusumuna gidilmez..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri