---> MHP Genel Başkanı Belli Oldu
MHPnin diğer partiler karşısında en büyük üstünlüğü gençliğiydi. Toplumsal muhalefetin bütün ağırlığını taşıyan gençliktir. MHP, en büyük gençlik kitlesine sahipken, kendi gençliğini kaybetti.
Bir defa, yaşı ilerleyenler, artık MHPyi desteklemekten vazgeçti. Yerlerine yeni nesiller yetiştirilmedi. Üniversitelerde ülkücü hakimiyeti vardı. Şimdi birçok üniversitede ülkücüler parmakla gösterilecek sayılara düştü..
Neden acaba? Çünkü Türkiyenin bütün milli direnç odakları yok edilirken, TSKya bile Amerikan operasyonları yapılırken, ülkücülerin hedef alınmaması mümkün değildi. Fakat ülkücülere operasyonu yapan Amerika değil, MHP oldu.(...)
Altı aydır Ülkü Ocaklarının genel başkanı bile yok! Tabiat boşluk kaldırmaz. Ülkücülerin bıraktığı boşluğu, bütün üniversitelerde Türkiye Gençlik Birliği doldurmaya başladı. Toplumsal muhalefetin öncülüğünü de bu gençler yapmaya başladı.
Yani kısaca Mhp kaybetmeyi hak etti , ediyorda !
[MENTION=156636]mavikalem34[/MENTION]
Benimkisi de bir umut işte, güzel şeyler olacağını ümit ederek izledim fakat;dediğin gibi zamanımı heba ettim.
Dediğin gibi malesef .. Menfaat peşinde olmayan siyasi parti yoktur ! Sağ-sol hiç farketmez ...
Yukarıda da dediğim gibi ben bir Türk Milliyetçisi olduğum için Mhp tabanına sıcak bakardım. Türk Milliyetçiliği'nin kurtuluşunu Mhp de görür ümit ederdim. Ne yazık ki Mhp de emperyalist güçlerin oyuncağı çıktı !