MHP Genel Başkanı Belli Oldu

Görünmezadam

Kayıtlı Üye
MHP'nin 10. Olağan Büyük Kurultay'ında Devlet Bahçeli yeniden Genel Başkan seçildi.

Kurultayda 1220 delege oy kullandı, 1216 oy geçerli sayıldı.

Devlet Bahçeli 725, Koray Aydın 441oy aldı.

kaynak burda

---> MHP Genel Başkanı Belli Oldu

Delegeler ellerinde pesküvitler oy veriyorlar :H

Merhaba. Belli olsa ne olacak, belli olmasa ne olacak. Seker muhalefet bunlar. Adları var kendileri yok. Bu ülkeye yazık diyen de yok, zaten. Herkes halinden memnun. Şikayet eden, derdi olan, sıkıntısı olan var mı?, yok. Evet alkışlar ülkemizin gözbebeği şeker muhalefetler için.:59::59::59:

Uzun bir süre bugün kongreyi takip ettim.
Kongrenin büyük bir bölümü it dalaşı ile geçti. Koray Aydın kürsüye çıktığında , Devlet'çiler "devletin başına devlet gelecek" diye 15 yıldır gelemeyen saçma sloganlarıyla Koray Aydın ın sözünü kesmeye çalıştılar.
Koray Aydın , Devlet Bahçeliye itafen, "kralcıların oyununu bozacağız "dedi taraftarları "Bozkurt Koray"diye salonu inletti..
Karşılıklı atışmalar sonucunda , Devlet Bahçeli kazanırken, MHP nin ümitsiz bir vaka olduğunu gözler önüne serdi.

Koraycılar bu ağır yenilgiden sonra Mhp yi terk ederken , Devletçiler önümüzdeki seçimde nasıl barajı geçer dötü kurtarırız hesapları yapmaya başladı.

Bir Türk Milliyetçisi olarak gördüm ki , partide ne saygı, ne hoşgörü ne de teşkilatlanma adına bir şey kalmış !

Ha bu arada Akp genel merkezinde coşkulu bir kutlama vardı ... :)

Bir Türk Milliyetçisi olarak gördüm ki , partide ne saygı, ne hoşgörü ne de teşkilatlanma adına bir şey kalmış !

Ha bu arada Akp genel merkezinde coşkulu bir kutlama vardı ... :)

Merhaba. Ömrünüzün yarısını heba etmişsiniz bu kongereyi izlemek için.. Bu durum bazı şeyleri işaret ediyor Bence. Nedir bu derseniz, Vatan için, Allah rızası için çalışan bir kulun olmadığını gösteriyor politikada. Verin bahşişi verin hediyeleri, bunlar sadece vatanı değil, kendi kendilerini de satarlar. Hangisi derseniz eğer, hangisi değil derim. Saygılar kardeşim.

MHP’nin diğer partiler karşısında en büyük üstünlüğü gençliğiydi. Toplumsal muhalefetin bütün ağırlığını taşıyan gençliktir. MHP, en büyük gençlik kitlesine sahipken, kendi gençliğini kaybetti.

Bir defa, yaşı ilerleyenler, artık MHP’yi desteklemekten vazgeçti. Yerlerine yeni nesiller yetiştirilmedi. Üniversitelerde ülkücü hakimiyeti vardı. Şimdi birçok üniversitede ülkücüler parmakla gösterilecek sayılara düştü..

Neden acaba? Çünkü Türkiye’nin bütün milli direnç odakları yok edilirken, TSK’ya bile Amerikan operasyonları yapılırken, ülkücülerin hedef alınmaması mümkün değildi. Fakat ülkücülere operasyonu yapan Amerika değil, MHP oldu.(...)

Altı aydır Ülkü Ocakları’nın genel başkanı bile yok! Tabiat boşluk kaldırmaz. Ülkücülerin bıraktığı boşluğu, bütün üniversitelerde Türkiye Gençlik Birliği doldurmaya başladı. Toplumsal muhalefetin öncülüğünü de bu gençler yapmaya başladı.

Yani kısaca Mhp kaybetmeyi hak etti , ediyorda !

[MENTION=156636]mavikalem34[/MENTION]

Benimkisi de bir umut işte, güzel şeyler olacağını ümit ederek izledim fakat;dediğin gibi zamanımı heba ettim.

Dediğin gibi malesef .. Menfaat peşinde olmayan siyasi parti yoktur ! Sağ-sol hiç farketmez ...

Yukarıda da dediğim gibi ben bir Türk Milliyetçisi olduğum için Mhp tabanına sıcak bakardım. Türk Milliyetçiliği'nin kurtuluşunu Mhp de görür ümit ederdim. Ne yazık ki Mhp de emperyalist güçlerin oyuncağı çıktı !

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri