mezar taşı yazıları

SİBEL_1

Bayan Üye
Bir gün eserini seyretmek için bir adım geri açıldı. (Gökdelenin cam silicisinin mezar taşı)

Ölüm Allah'ın emri enflasyon olmasaydı. (Dar gelirli bi vatandaşın mezar taşı)

Açılmadan iade. (70 yaşında ölen bakire bi kadının mezar taşı)

Ben ölecek adam değilim. (Kendini beğenmiş bir adamın mezar taşı)

İnsanların ölmeden önce en son kalbi durur, rahmetlinin dili durdu. (Politikacın mezar taşı)

Artık karısı geceleri nerde olduğunu biliyor. (Çapkın bir adamın mezar taşı)

İlk kez karısından habersiz bir yere gitti. (Kılıbık bir adamın mezar taşı)

Milleti kurtarmak için millet vekili olmuştu, millet kurtuldu. (Bir milletvekilinin mezar taşı)

Bu Dünyayı çok çekti. (Bir kameramanın mezar taşı)

Hiç istemediği bir deplasmana gitti. Sonunda hayatın bitiş ipini göğüsledi. (Atletin mezar taşı)

Bu Dünyayı çok çekti. (Bir kameramanın mezar taşı) kimseye çektirmesin dilegiyle

:D:D:D:D ama güzeller benim en çok beğendiğim

İnsanların ölmeden önce en son kalbi durur, rahmetlinin dili durdu. (Politikacın mezar taşı)
bunu çok beğeniyom:D ilerde siyasetçi felan olursam mezar taşıma bunu yazınn vasiyetimdir site ehalisine duyurulur

bnde söle yazdırjam :bu dünyanın bilgileri yüklenmemiş rapper'ı yazdırırım heralde:74:

walla o kadar derdimin arasında mezar taşıma ne yazdırcamı hiç düşünmedim:D

onuda ben öldükten sonra düşünsnler..

neden sen eğilde başkaları düşünüyo mezar taşı senin değil mi:D(sen düşünmezsen sadece ruhuna el fatiha yazar mesar taşında:D)

ben buldumm

ölmeden önce hep söylemişimdir bu dünya kimseye kalmaz diye bakın banada kalmadı:D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri