Metin2 MultiMod Hack indir 15.03.2011 Tarihinden itbaren Aktif

freezone

Kayıtlı Üye
Metin2 MultiMod Hack indir 15.03.2011 Tarihinden itbaren Aktif​
newmulti.jpg
Arkadaslar hilenin resmi yukardadır
Normalde bu hile pvpserverde deneniyor ama daha önceki vermis oldugumuz versiyonlara bakarsak
normal serverlerdede bir cok kullanıcımız hileyi sorunsuz bir sekilde calıstırdı tabiki oyundan atma
sorunu yasayan kullanıcılarda oldu bu oyunda gereginden fazla deger veriyorlar bazı ayarlara ondan
Kaynaklanıyordu şimdi
Hilenin özelliklerinden sadece bazılarını söleyem
Combo Atak hilesi
Atak Hilesi
Hızl Hilesi
Otomotik Toplama
Hayalet Modu
Telepot v.b
Zaten Yukarda vermis oldugum resimde hile mod Ekranı yukardadır ona bakarak nasıl Bir hile oldugunuz
Anlarsınız eger bizi takip eden kullanıcısanız sorun yasayacagınızı sanmam
Şimdi Hilenin Kullanımı
İlk olarak bizim vermis oldugumuz alternatif linklerden birisinden hileyi indirilem
Daha sonra indirmis oldugumuz hileyi rar dan masaüstüne cıkartalım ve daha sonra metin2mod_2011sf_13032011
Adındaki exeli sfx Dosyaya tıklayınız
Burda size dosyaları hızlı bir sekilde nasıl kuracagınızı anlatacam ilk olarak metin2mod_2011sf_13032011
Tıkladıgımız zaman dosyaları sizden nereye cıkartmanızı isteyecektir sizde karsınıza gelen ekranda
Browse tıklayınız ve metin2 klasörüne tıklayarak orayı seciniz daha sonra install deyiniz okadar
Yok ben anlamadım derseniz
İkinci Anlatım sekli şimdide
metin2mod_2011sf_13032011 adlı dosyaya tıklayınız ve installa tıklayarak dosyaları masaüstüne cıkartınız
ve cıkartmıs oldugunuz tüm dosyaları kopyalayıp metin2 klaösrünün icine kopyalayınız
daha sonra oyuna girsi yaparak F5 tusuna basarak hile ekranını aktif ediniz F6 İle ise Multihack Etkin yepınız
images12.gif
images12.gif
images12.gif

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri