Metin Oktay'ı Rahmetle Anıyoruz..

Sibel1

Bayan Üye
314078_264867603543488_215659615130954_875559_1753701362_n.jpg

Metin Oktay jübile maçını Fenerbahçe ile oynamak ister.Bunu teklif etmek üzere kulübümüze gider ve yöneticilerimiz ile görüşür ve ikili arasında şöyle bir konuşma geçer.

- M.O.: ''Ben kariyerimin en güzel en unutulmaz maçlarını Fenerbaçe'ye karşı oynadım.Eğer siz de kabul ederseniz son maçımı da Fenerbahçe'ye karşı oynamak isterim.

- F.B.: Kabul ederiz fakat bir şartla.Fenerbahçe Kulübü ve taraftarı her zaman sana saygı duydu ve seni Fenerbahçe forması ile görmek isterdi. 10 dakikalığına da olsa Fenerbahçe formasını giyer misin?

- M.O.: Şeref duyarım

Bunun üzerine Metin Oktay' ın jübilesinde efsane futbolcumuz Can Bartu ve Metin Oktay 10 dakikalığına forma değişip mücadele ettiler.

İşte böyle bir değer yargısıyla oluşan Fenerbahçe Galatasaray rekabetini anlamlı kılan isimlerden biri olan Metin Oktay' ın bugün ölüm yıl dönümü.

Her ne kadar Galatasaray futbolcusu olsa da saygıyı hak eden Metin Oktay' ı rahmetle anıyor, rekabetin tadı olan Galatasaray' ın bu günlerde jurnalcilikle meşgul olan yozlaşmış yönetim ve taraftar anlayışının geçmişlerinden ders almalarını diliyoruz.

---> Metin Oktay'ı Rahmetle Anıyoruz..

Her ne kadar Galatasaray futbolcusu olsa da saygıyı hak eden Metin Oktay' ı rahmetle anıyor

Bu cümleye takıldım aslında biraz , ama çok üstünde durmuyorum . Nede olsa Fenerbahçelisin Sibelim kısır tartısmalara girmeye gerek yok :)
Allah rahmet eylesin . Duyarlılığınızdan dolayı teşekkür ederiz hanımefendi .) :*

Allah rahmet eylesin.
Mekanın cennet olsun üstad.
Bu camianın armasını taşımak gurur veriyor.
Şeref veriyor.
Şeref kelimesini sadece kupa'dan ibaret olduğunu sananlara inat ;

ÖLÜMÜNE FENERBAHÇE ULAN !

♥ ԼคԼ ♥;3335702' Alıntı:
Bu cümleye takıldım aslında biraz , ama çok üstünde durmuyorum . Nede olsa Fenerbahçelisin Sibelim kısır tartısmalara girmeye gerek yok :)
Allah rahmet eylesin . Duyarlılığınızdan dolayı teşekkür ederiz hanımefendi .) :*

Galatasarayı sevmem bilirsin xD
Ben Teşekkür ederim :R

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri