Metin Oktay'ı Anıyoruz, Saygı ve Hasretle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

'Gülümse

:D
Prenses
Metin Oktay'ı Anıyoruz, Saygı ve Hasretle

Galatasaray'ı Galatasaray yapan eşsiz sporculardan Metin Oktay, 2 Şubat 1936'da İzmir'de doğdu. Futbolculuğu, Galatasaraylılığı ve en önemlisi kişiliğiyle yeni nesillere de örnek olmaya devam eden Taçsız Kral, 1991'de bir trafik kazasıyla aramızdan ayrılmasa bugün 76 yaşına basacaktı...

Türk sporuna ve Galatasaray'a kattığı değerle kalplerde ölümsüzleşen Metin Oktay'ı bir kez daha sevgi, saygı ve hasretle anıyoruz.

"Eşim ve ailesinin sürekli baskısındaydım. Evliliğimin ilk günlerinde topu bırak diye diretmişlerdi gülüp geçmiştim. Ben nasıl aç susuz yaşardım ki? futbol benim dünyamdı. Topu bırak emri yerine gelmeyince bu defa daha komik bir teklifle karşılaştım "Galatasaray'ı bırak İzmir'e dön..." diyorlardı. Galatasaray'ı bırakacağım ha? Allah korusun! Allah yazdıysa bozsun! Galatasaray benim dünyam, Galatasaray benim yuvam. nasıl bırakırım Galatasaray'ı? evet İzmir'i eşim kadar severim. ama benim bir de sevdiğim Galatasaray'ım var.."

Doğum günün kutlu olsun Taçsız Kral.

metin-oktay_53094.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri