''Messi'yi Beş Dakikada Fenerli Yaparım.''

REiSS

Kayıtlı Üye
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Kafayı Barça'nın Yıldızına Taktı..

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Önceki Gün İspanya'ya Gittiği ve Barcelona'nın Antrenmanını İzlediği Öğrenildi. Antrenmanda Barça'nın Yıldız Futbolcusu Messi'ye Hayran Kalan Yıldırım'ın, Türkiye'ye Döner Dönmez Kurmaylarıyla Bir Toplantı Yaptığı Kaydedildi. Yıldırım'ın Toplantıda ''Messi Gerçekten Çok Müthiş Bir Futbolcu, Oynadığı Futbola Hayran Kaldım. Beni Onunla Beş Dakika Yalnız Bıraksınlar Anında Fenerli Yaparım. Beş Dakika Sonra Fenerbahçe Forması Giymiş Olur.'' İfadelerini Kullandığı Öğrenildi.

Yıldırım'ın Ayrıca Antrenmanda David Villa ve Iniesta'yı da Çok Beğendiği ve Yakın Çevresine ''David Villa ve Iniesta'da Gerçekten Çok İyi Oyuncular, Yetenekleri Beni Çok Etkiledi. Eğer Bu Oyuncuları Transfer Edersek Değil Spor Toto Süper Lig Şampiyonu, Premier Lig Şampiyonu Bile Olabiliriz.'' Dediği Öğrenildi.

---> ''Messi'yi Beş Dakikada Fenerli Yaparım.''

asilsiz haberi gormeseydim sert bi yorum geliyodu,.))))))

---> ''Messi'yi Beş Dakikada Fenerli Yaparım.''

''Messi Geyçekten Çok Müthiş Biy Futbolcu, Oynadığı Futbola Hayyan Kaldım. Beni Onunla Beş Dakika Yalnız Bıyaksınlay Anında Feneyli Yapayım. Beş Dakika Sonya Feneybahçe Fyrması Giymiş Oluy "demiştir :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri