MeSSi'deN ArdA tuRaN'a ÖvGüLeR..

RaPizM^^

Bayan Üye
Sabah'a konuşan Messi, Türkiye'de en çok beğendiği yıldızın Arda Turan olduğunu söyledi. İşte Messi'nin Arda Turan için söyledikleri...

Messi, Türkiye'de en çok beğendiği yıldızın Arda Turan olduğunu söyledi. Genç futbolcu, "Şüphesiz Arda. Hem Galatasaray'da hem de milli takımda birkaç kez izledim. Çok yetenekli bir yıldız olduğunu düşünüyorum. Avrupa'da birçok takımın onu istediğini okudum ve duydum. Haksız değiller. Play Station'da futbol oynarken onu takımıma muhakkak alıyorum. Yaşıtlarım arasında yıldız diyebileceğim birkaç isimden biri. İspanya Ligi'nde olmasını isterim. La Liga birçok yetenekli oyuncunun forma giydiği bir lig ve Arda da burada oynamayı fazlasıyla hak ediyor" ifadesini kullandı. Peki aynı ligde forma giydiği Real Sociedad ve Villarreal'de büyük işlere imza atan Nihat Kahveci ile ilgili ne düşünüyordu Messi?

"SİZİ NİHAT KAHVECİ TANITTI"

"Nihat, Türkiye'nin tanınmasında çok etkili oldu. Onun La Liga'ya gelmesinin ardından Türkiye hakkında pek bir şey bilmeyen futbol dünyası Nihat'ın sayesinde gözünü ülkenize çevirdi. Her şeyden önce sahada son derece pozitif bir oyuncu. Kazanma hırsı yüksek. Forvet oynamasına karşın duran topları son derece etkili. Şanssız sakatlıklar yaşadı, ama oynadığı zamanlarda büyük başarılara imza attı. Sociedad'ta Kovaçeviç ile birlikte takımın başarılı olmasına büyük katkı sağlamıştı."

---> MeSSi'deN ArdA tuRaN'a ÖvGüLeR..

Vay Messi vay gerçi kaynak Sabah olunca şüphe ile bakıyorum olaya ama Arda gerçekten süper bir oyuncu bir an önce büyük bir klübe gitmeli

O Zaten büyük bir kuLüpte :) , GaLatasaray ardayı iyi değerLendirmeLi...

Arda öwqüyü hakeden futboLcuLardan.

Seneye ii bi tekLif aLırsa qs dan ayrıLmaLı yoksa kendisine yazık eder.

Arda öwqüyü hakeden futboLcuLardan.

Seneye ii bi tekLif aLırsa qs dan ayrıLmaLı yoksa kendisine yazık eder.

evet övgü ile söz edilcek bir inasn

ama 2. dediğini bilmem gerçek olurmu olmaz mı ama onu iyi tanırımm ölse galtasarayı bırakmzzz.çünkü kaçç yıllık galatsaray aşkı var içndeeee. :)

evet övgü ile söz edilcek bir inasn

ama 2. dediğini bilmem gerçek olurmu olmaz mı ama onu iyi tanırımm ölse galtasarayı bırakmzzz.çünkü kaçç yıllık galatsaray aşkı var içndeeee. :)

Kaç yıllık Gs aşkı olursa olsun bir yerde futbolcular kendi geleceklerini kariyerlerini düşünürler Gitmese Hakan Şükür İtalyaya gitmezdi.İstisnalar var ama Hasan Şaş gibi fakat Arda da zamanı gelince gidecektir buna eminim...

Messinin de Arda için söyledikleri sevindirici (...

ARDA TÜRKİYENİN en kaliteli oyuncusudur...dünyanın en iyi oyuncusu messi de bunu söylemiş....ARDA yı yetiştiren TÜRK MİLLİ takımına kazandıran TÜRKİYE'mize kazandıran GALATASARAY'ımızdır....TR_cx in dediği gibi ARDA zaten büyük bir kulüpte...avrupaya gidip gitmemesi çok da önemli değil...arda barcelonaya gitse o kadar kaliteli futbolcular arasında forma bulması hayli zor..o yüzden GALATASARAY da kalması en doğrusu..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri