MertCanBey. Ukala Şımarık Diyenleri Bi Alalım Şöyle :)

---> MertCanBey. Ukala Şımarık Diyenleri Bi Alalım Şöyle :)

Şımarık olsanız da, olmasanız da sizin nasıl biri olduğunuza kimse laf edemez de.
Siz siz olun; siz olun. xD
Sayfanız hayırlı olsun. :R

Şımarık olsanız da, olmasanız da sizin nasıl biri olduğunuza kimse laf edemez de.
Siz siz olun; siz olun. xD
Sayfanız hayırlı olsun. :R

Forumda bazı kişiler ediyor denk geliyorum oyunlarda vs onlar kendini biliyor bu konuyu okursalar aydınlanırlar diye düşünüyorum teşekkür ediyorum berkay :R

Seni tanıdığıma memnun oldum toprağım hayırlı uğurlu olsun sayfan :)

Forumda bazı kişiler ediyor denk geliyorum oyunlarda vs onlar kendini biliyor bu konuyu okursalar aydınlanırlar diye düşünüyorum teşekkür ediyorum berkay :R

Bu durumda size düşen; görmezden gelip efendiliğinizi korumak. :R
Rica ederim. :)

Kendini guzel ifade etmissin.
Ben sahsen hakkinda ukala ya da simarik diye dusunmedim.
Bence foruma ilk geldiginde hizli bir giris yaptin bu yuzdendir soylenenler. Takma bak keyfine.
Herkes seni bilmek zorunda degil.

Sayfan hayirli olsun

Kendini guzel ifade etmissin.
Ben sahsen hakkinda ukala ya da simarik diye dusunmedim.
Bence foruma ilk geldiginde hizli bir giris yaptin bu yuzdendir soylenenler. Takma bak keyfine.
Herkes seni bilmek zorunda degil.

Sayfan hayirli olsun

Düşüncen için teşekkür ediyorum abla dediğin gibi bazen onuda düşünmüyor değilim bu konumda insanın aklına herşey gelebiliyor :)

Seni tanımadan önce özgüveni yüksek ve neşeli biri olduğun düşüncesi oluşmuştu kafamda , tanidiktan sonra iyi kalpli olusun da eklendi bunlara. :pp
Sayfan hayırlı olsun kardeşim :12034rn0:

Seni tanımadan önce özgüveni yüksek ve neşeli biri olduğun düşüncesi oluşmuştu kafamda , tanidiktan sonra iyi kalpli olusun da eklendi bunlara. :pp
Sayfan hayırlı olsun kardeşim :12034rn0:

Düşüncelerin için teşekkür ediyorum kardeşim duygularımız karşılıklı selametle :R :dusistan:

Buraya bir güncel atıp ben uykuya gidiyorum güne güzel haber ve mesajlarla başlamak dileklerimle :)

Öncelikle belirtmek isterim ben de hakkında böyle bir ön yargıya kapılmayanlar arasındayım, öyle biri olduğunu düşünmedim. :)
Enerjin olduğu konusunda da katılıyorum ayrıca, pozitif bir enerjiye sahipsin. :)

Seni tanıdığıma memnun oldum ben de kendi adıma. :Ü

Öncelikle belirtmek isterim ben de hakkında böyle bir ön yargıya kapılmayanlar arasındayım, öyle biri olduğunu düşünmedim. :)
Enerjin olduğu konusunda da katılıyorum ayrıca, pozitif bir enerjiye sahipsin. :)

Seni tanıdığıma memnun oldum ben de kendi adıma. :Ü

Biliyorum hande senden yana sıkıntım yok teşekkür ediyorum :R

Ben de bir ukalalık sezmedim vallahi :)

Seni tanidigimiza memnun olduk o zaman toprak :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri