Mersin'den Vural'a hoşgeldin!

Görünmezadam

Kayıtlı Üye
xGO1EN.jpg

PTT 1 Lig'de 29. haftanın kapanış maçında Mersin İdman Yurdu, sahasında Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi.
Yılmaz Vural'ın teknik direktörlük görevine gelmesinin ardından Mersin İdman Yurdu yeni hocasıyla ilk sınavını verdi.
Mersin İdman Yurdu karşılaşmadan 2-0'lık skorla galip ayrılan taraf oldu.
Mersin İdman Yurdu'nun gollerini 25. dakikada penaltıdan Mehmet Yıldız ve 73. dakikada Wissem Ben Yahia kaydetti.
Bu sonuçla Mersin İdman Yurdu puanını 50'ye yükseltirken, Adana Demirspor 32 puanda kaldı.
MERSİN İDMANYURDU 1-0 ADANA DEMİRSPOR (GOL)
MERSİN İDMANYURDU 2-0 ADANA DEMİRSPOR (GOL)
Maçtan notlar
Stat: Tevfik Sırrı Gür
Hakemler: Serkan Çınar, Baki Yiğit, Ceyhun Sesigüzel
Mersin İdmanyurdu: Ahmet, Anıl, Ben Yahia, Mitrovic, Veli, Ali Tandoğan, Eren (Dk. 60 Sinan), Efe Halil, Mehmet Yıldız (Dk. 86 Mahmut), Nduka, Cem Sultan (Dk. 60 Emrah)
Adana Demirspor: Şener, Erdi, Özgür, Erçağ (Dk. 80 Junior), Timur Bayram, Yiğitcan, Efe (Dk. 64 Yusuf), Oğuzhan (Dk. 46 Mesut), Mehmet Eren, Ferhat, Kouemaha
Goller: Dk. 25 Mehmet Yıldız (penaltıdan), Dk. 73 Ben Yahia (Mersin İdmanyurdu)
Sarı kartlar: Dk. 59 Efe Halil (Mersin İdmanyurdu), Dk. 13 Oğuzhan, Dk. 24 Ferhat, Dk. 39 Kouemaha, Dk. 70 Timur Bayram, Dk. 84 Özgür, Dk. 90 Mehmet Eren (Adana Demirspor)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri