Merhabalar Düşler Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IndeusAbest

Kayıtlı Üye
Öncelikle MaXJoHNRoyaN'ın selamını getirdim.Kendisi .....'un yıllardır Administidir.Size diyeceğim tek kelime kendisi ve dünden beri banladığınız Superman ve n2mikedi7 adlı kişiler ......un yönetimiyiz.Ve o banladığınız Max hepinize yöneticilik dersi verecek tek kişi.Dikakt ettikte forumda oyunlarınız yarısından çoğu bizim forumdan görülmüş burda açılmış size forumunuzun en altındaki cümleyle yanıt veriyorum. "Takdir Ediliyorsanız Değil , Taklit Ediliyorsanız Başarmışsınız Demektir.."

Ve son olarak MaxJoHNRoYaN'ın size bir çift sözü var.

"Forumculuk kültürünü bilmeden ip cakısması üzerine ban atmak ancak ve ancak amatörlerin işidir. Bu tarz yaptığınız amatör davranışlar ile bol üye kaybı yaşar ve olmayan kalite de hiç çoğalamadan son bulur."

Hadi şimdi hepinize iyi forumlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Merhabalar Düşler Forum

Aleyküm selam.
Yöneticilik sıfatınızı bir kenara bırakın önce üyelik sıfatının yükümlülüklerini hatırlayın site ismi vermenin yasak olduğu gibi. Birden fazla üyelik almanın yasak olduğu gibi.Her ne kadar farklı kişilerde olsanız bunu siz demeden bilemeyiz ve sizi farklı üyelikler aynı kişi gösterir.Dolayısıyla siz üye olmadan direk yönetici olmussunuz.
Kimse yoğurdum ekşi demez dolayısıyla kendiniz hakkınızda eleştiride bulunabileceğinizi zaten düşünmüyorum. Binlerce forum sitesinin bulunduğu internet ortamında gelip bu konuları bizden almıssınız demeniz de bi o kadar abes.
Hata yapmanın insana mahsus olduğunu hatırlatmayı kendime vazife görmüyorum.Banlayan arkadas ilgilenecektir.

Aleykümselam.

1. Arkadaşların Dünden Beri Değil Bugün İçerisinde Ban Almışlardır.

2. Sizin Arkadaş Olduğunuzu Siz Söylemediğiniz Takdirde Bilmemiz Mümkün Değildir.

3. Eğer MaXJoHNRoyaN Profilinde İstanbul , Superman Profilinde Bursa yazıyorsa aynı bilgisayar üzerinden foruma giriş yaptıklarını bilmemiz yine mümkün değil. Aynı Bilgisayardan giriş yapılıyorsa aynı ortamda bulunuyorlardır demektir. Ve Bizim bu iki arkadaşın aynı ortamda olduğunu kendileri söylemedikleri takdirde bilmemiz yine mümkün değildir.

4. Yöneticilik Dersine İhtiyacımız olduğunu düşünmüyorum. Takdir Edersiniz ki Her Forumun Kendine Ait Belli Kuralları Vardır. Ve Biz Bu Kurallar Gereğinde Yetkimiz Ne İse Onu Uyguluyoruz.

5. Bu Konuda Haksız Olduğumu da Düşünmüyorum.. Siz Haklıydınız Belki ama Bu konuyu Açarak Yazdıklarınızdan Sonra Lütfen Haklılığınızı Savunmayınız..

6. Forum Kurallarımız Gereği Açtığınız Konu içerisinde bulunan ve Reklam teşkil eden Forum adresinizi vermeniz Ban sebebidir. Arkadaş Düzenlemiş Demekki Sizinle konuşarak Anlaşabileceğimizi Uygun Görmüştür.

7. Eğer Konuyu Arkadaş Önce ben Görmüş Olsaydım. Ban Alan Arkadaşlarınızın Arasına Sizde Eklenirdiniz.
Madem Forum Yöneticiliğinden Bahsediyorsunuz. Keşke Forum Kurallarını Okusaydınız. Bu Şekilde Reklam Niteliği Taşıyan Forum Adresinizi Konunuza Ekleme Gereğinde Bulunmazdınız.

8. Şimdi Ben Sizin DF 'den Üye Çekmek Niyetinde Olmadığınızı Nereden Bilebilirim ? Arkadaşlarınızın Aynı Ortamdan Aynı Bilgisayarı Kullandıklarını Bilemediğim Gibi ?

9 . Söylediklerinize Karşın Amatör Olarak Nitelendirdiğiniz AJAN BOT Gayet İyi Çalışıyor ve Onun Sayesinde Bir Çok Çifte Üyeliği Tesbit Edip Gerekeni Yaptık..

10. Üye Kaybı Korkumuz Yok. ve Yönetici Arkadaşım Söyleği İnternette Bunulanan Bir Çok Forum Sitesinde ki Oyunların Burada da Olması kadar Doğal Bir durum Yoktur..

Son olarak madem bir formunuz var ve yetkilisiniz neden farklı bir foruma dahil olma gereği hissettiniz arkadaşlarınızla buda benim merak konum doğrusu.

Sizden Ders Alacak Değiliz.

İyi Forumlar.

Birden 16-17 yaşımdaki hallerim aklıma geldi xD Ne günlerdi

Madem Baska Forumda Yöneticisiniz niye buradasınız :)

Onu Bunu Bırakta

Siz kimsiniz paşam?

Forum Oyunlarına Konu Açmak Senelerdir Yasak Bizde

Sizin Forumunuz Kaç Senelik

Ver Adresini Banlamayacağım.

jvc_gy-hm790_prohd_video-kamera.jpg

Kamera Şakası falan mı ki ..

-- neyse ki sevgili adminlerim detaylı cevap vermişler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri