Merhaba arkadaşlar, adım ibrahim, Gaziantepliyim,Meslek kazandırma kurslarında görev yapıyorum.
E elbim Kayıtlı Üye 18 Ara 2015 #1 Merhaba arkadaşlar, adım ibrahim, Gaziantepliyim,Meslek kazandırma kurslarında görev yapıyorum.
ParadokS Kayıtlı Üye 18 Ara 2015 #3 ---> Merhaba Aramıza hoşgeldiniz. Görevinizde başarılar dileriz, yanlız çalıştığınız yerin ismini paylaşmazsınız çok memnun oluruz.
---> Merhaba Aramıza hoşgeldiniz. Görevinizde başarılar dileriz, yanlız çalıştığınız yerin ismini paylaşmazsınız çok memnun oluruz.
ParadokS Kayıtlı Üye 18 Ara 2015 #5 ---> Merhaba elbim' Alıntı: özür dilerim bilmiyordum Genişletmek için tıkla ... Estafurullah. Bilmemeniz çok normal çünkü daha yeni üyesiniz. Tekrar hoşgeldiniz aramıza, sizi görmekten mutluluk duyuyoruz. Biraz görevinizden bahseder misiniz, merak ettim şahsen.
---> Merhaba elbim' Alıntı: özür dilerim bilmiyordum Genişletmek için tıkla ... Estafurullah. Bilmemeniz çok normal çünkü daha yeni üyesiniz. Tekrar hoşgeldiniz aramıza, sizi görmekten mutluluk duyuyoruz. Biraz görevinizden bahseder misiniz, merak ettim şahsen.
E elbim Kayıtlı Üye 18 Ara 2015 #6 ---> Merhaba hoş bulduk bilgisayar öğretmenliği yapıyorum,web tasarım, muhasebe, grafik, donanım vb dersleri veriyorum
---> Merhaba hoş bulduk bilgisayar öğretmenliği yapıyorum,web tasarım, muhasebe, grafik, donanım vb dersleri veriyorum
ParadokS Kayıtlı Üye 18 Ara 2015 #8 ---> Merhaba elbim' Alıntı: hoş bulduk bilgisayar öğretmenliği yapıyorum,web tasarım, muhasebe, grafik, donanım vb dersleri veriyorum Genişletmek için tıkla ... Ne güzel, kolay gelsin derslerinizde size.
---> Merhaba elbim' Alıntı: hoş bulduk bilgisayar öğretmenliği yapıyorum,web tasarım, muhasebe, grafik, donanım vb dersleri veriyorum Genişletmek için tıkla ... Ne güzel, kolay gelsin derslerinizde size.
BadMatmazel توغبه Prenses 18 Ara 2015 #10 ---> Merhaba Hoşgeldin keyifli forumlar
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 18 Ara 2015 #11 ---> Merhaba Hosgeldiniz hocam.diyelim o halde iyi forumlar