Merhaba

SDuman8

Kayıtlı Üye
Öncelikle herkese merhaba...
Misket oynamak, taso biriktirmek, ateri oynamak, saklambacı, gizli gizli meybuz yemek ve evden sabahın köründe kaçıp içinde bulunmaktan hep mutluluk duyduğum forum sitelerinde takılmak ...
Hepsini çok özledim, çocuk olmayı özledim dizimdeki yaralar ve annemden yiyeceğim dayaklar umrumda olmadan ...
Ve dönüp bakınca bunların hangilerini yapabilirim hemde her şeyi bu kadar çok özlemişken içimde yeşilin çimen tonunda bi mutluluk uyandıran ''forum sitesine neden kaydolmuyorum ya?'' sorunun ardından kendimi buraya attım :)
Umarım hala o aile sıcaklığı buralarda bi yerde vardır :)

---> Merhaba

Hoşgeldiniz 80'lerin sonu 90'ların başı olarak hepimizin yaptığı şeyler kesinlikle çok özlüyoruz..
Keyifli forumlar dilerim:)

---> Merhaba

Çok güzel bir merhaba konusu olmuş. Hoşgeldiniz efendim, umarım forumda iyi vakit geçirirsiniz, sağlam dostluklar kurarsınız, kaynaşırsınız. Kalıcı olmanız dileğiyle. :R

---> Merhaba

Mahallenin Muhtarlari tadinda forumdur :p .) Güzel bir merhaba olmus .)Kalici olmaniz dilegiyle hos geldiniz...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri