Merhaba

yalcn

Kayıtlı Üye
Selam adımdan nick yapıyım dedim busefer unutmayım diye. 2010'da bir üyeligim vardı ama bütün bilgilerimi unutmuşum onu farkettim. Herneyse 23 yaşıma birkaç ay kaldı (yaşlı gibi hissediyorum tekrar forum ortamına girdiğimde). Forumlarla tanışıklığım 2005-2006 yılları arasında interneti keşfetmem ile başladı. Tabi ozamanlar sLm ewt ii qaliba vs. tavırlar içindeydik ergenlik ve emo duyguları.

Çok uzattım konuşmayı zaten can sıkıntısına geldim uğrarım ama hergün. İşsiz oldugum ve uyku problemim baş gösterdiği için bunalımdan kaynaklı depresyon durumundayım. Şu aşçılık denen illet meslekten kurtulup adam akıllı bir işe başlarsam İzmir buluşması düzenleyip tüm masrafları üstleneceğim. :D

Neyse hepsini okuduysanız teşekkür ediyorum bol eğlenceler..

---> Merhaba

Mrb Hoşgeldin yeniden keyifli forumlar dilerim sana sevindirici bir bilgi aktarayım 23üstü çok varız yaşlı filan derken bizi bunalıma sokmasan derim ;) neyse işin şakası kalıcı olman dileğimle izmire sevgiler

---> Merhaba

Mrb Hoşgeldin yeniden keyifli forumlar dilerim sana sevindirici bir bilgi aktarayım 23üstü çok varız yaşlı filan derken bizi bunalıma sokmasan derim ;) neyse işin şakası kalıcı olman dileğimle izmire sevgiler

Tamam tamam daha çoook genciz :D

Teşekkür ederim arkadaşlar hoşbuldum

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri