Merhaba yönetici arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gocububa

Kayıtlı Üye
Tıklayınız Bu konuyu okudum ve anlayışlada karşılıyorum. Bir zamanlar bende yöneticilik yaptım site reklamı ve başka reklamlarda yapılıyor PM üzerinden bu konuda yerden göğe haklısınız yalnız madem PM bölümünü kapattınız sadece YÖNETİCİLERE açık kalsa olmazmı birşey soracağımız zaman bu soru belki gizli olabilir. Soramıyoruz. üyeler kendi aralarında yazamasın yalnız yöneticilere yazabilsinler böyle bir imkan varsa sistemde. Tabi site sahibi ve yöneticileri olarak kara sizin bizlerede uymak düşer ve uyacağız diyede kabul ettik dedik. İyi forumlar iyi çalışmalar...

---> Merhaba yönetici arkadaşlar

İyi Fikir,Ama Ben Bişey Diyemem.Adminler ne diyecek bakalım :)

İyi bir fikir ,inşallah adminler dikkate alır.
Gizli bir sorunuz varsa Kurucu Özkan'ın msnsine mesaj atabilirsin.
ozkan[MENTION=111354]ozkanka[/MENTION]raman.com

İyi Fikir,Ama Ben Bişey Diyemem.Adminler ne diyecek bakalım :)
Tabi adminlerin işi bu sistem ayarlama işi karar onlara kalmış...

İyi bir fikir ,inşallah adminler dikkate alır.
Gizli bir sorunuz varsa Kurucu Özkan'ın msnsine mesaj atabilirsin.
ozkan@ozkankaraman.com

Fikirlerimi beğendiğiniz için teşekkür ederim. Şimdi herkes msn kullanmayabilir veya o anda o yönetici online olmayabilirde onun için o zaman başka bir yöneticiye yazabilme şansımız olur diye düşünüyorum.

Tabi adminlerin işi bu sistem ayarlama işi karar onlara kalmış...

Fikirlerimi beğendiğiniz için teşekkür ederim. Şimdi herkes msn kullanmayabilir veya o anda o yönetici online olmayabilirde onun için o zaman başka bir yöneticiye yazabilme şansımız olur diye düşünüyorum.

O konuda biz daha önce girişimlerde bulunmuş birtakım zorunluluklardan da bahsetmiştik. Hatta direkt özkan beye yazmak saygısızlık olur, bir arkadaşımıza yazalım diye belirtmiştik. Fakat Özkan bey bana yazabilirsiniz diyor ve böyle uygun görüyor. Bu nedenle bütün sorunlarınızı direkt yazacaksınız. Uygun ve olumlu bulunursa uygulanabilir. Cevap alırmısınız biz bilemeyiz. Daha doğrusu kimse bilmiyor. Bu nedenle forumu bu hali ile kabul edeceksiniz. Ben bu şekilde anlıyorum. Size de böyle anlamanızı öneririm. Daha önce açılan konulara ve yazılanlara bir göz atın. size faydalı olacaktır. Tekrarlardan kaçınmak gerekir. Saygılar.

Bu konu hakkında başka üyelerde soru ve öneride bulunmuştu, Sanırım bu konuda yapılabilecek birşey yok...düzenleme yapılabilirse yada yapılacaksa, bundan haberdar olur sizleride bilgilendirirz ama şu anda pek bir değişiklik olacagını sanmıyorum...son söz takibi kurucumuzun...Öneriniz için teşekkürler aklınıza takılan başka bir soru olursa biz buradayız...
iyi akşamlar

Uygun ve olumlu bulunursa uygulanabilir. Cevap alırmısınız biz bilemeyiz. Daha doğrusu kimse bilmiyor. Bu nedenle forumu bu hali ile kabul edeceksiniz. Ben bu şekilde anlıyorum. Size de böyle anlamanızı öneririm.

Bir siz bilmiyordunuz şimdi öğrenmiş olacaksınız. Forumda kim ne şekilde iletişim bilgilerinden bizlere ulaşıyorsa cevabını alıyor. O konuda şüpheniz olmasın.

Bir siz bilmiyordunuz şimdi öğrenmiş olacaksınız. Forumda kim ne şekilde iletişim bilgilerinden bizlere ulaşıyorsa cevabını alıyor. O konuda şüpheniz olmasın.

Merhaba. Ben tam olarak anlıyamadım. Bendenizi kastediyorsanız eğer, biz kimseye bir şey yazmadık. Başkası benim ismimle yazmışsa bilemem. Ama sizler bunun benim tarafımdan veya başka birisi tarafından yazıldığını kolayca anlayabilirsiniz.
Rica etsem acaba daha açık yazabilirmisiniz. Çok afedersiniz siz bir şeyler söylüyorsunuz ama ben anlamıyorum. Profilimde mail adresimiz de mevcut. lütfedip detaylı söyleyebilirseniz, yanlış anlaşılmaları önleyebiliriz.( Tabi siz uygun görürseniz.) Belki başka konular hakkındaki yanlış anlaşılmaları da düzeltebiliriz. Biz düzeltebileceğimizden eminiz. Tabi arzu ederseniz. Bir insanı kolaylıkla kırabilirsiniz. Amma ya konu sizin bildiğiniz gibi değilse!!!; işte o zaman hiçbir çıkar yol kalmamıştır. Kırılan gönlü her zaman tamir edemezsiniz. Biz istesek te size veya başka bir idareciye ulaşamıyoruz.
Bu nedenle sizler kendiniz olgunluk içinde gerçeği anlamak ve öğrenmek zorundasınız. Bunun için elinizde birçok imkan var, Lütfen bu imkanlarınızı kullanın. Saygılar.

Not=-!

Moderatör tarafında düzenlendi:

mavikalem mesajınız düzenlendi. cübbeli sözünüzü alakasız yerlerde kullanmayınız.
- konu dısı ve alakasız cumleler mesaj ıclerınde gecmezse sevınırım mavikalem.

Bu kadar uzun açıklama yapmana gerek kardeşim, okadar vaktım yok.sadece cevap verılmıyor yazmıssın onu duzelttım. İyi eglenceler

mavikalem mesajınız düzenlendi. cübbeli sözünüzü alakasız yerlerde kullanmayınız.
- konu dısı ve alakasız cumleler mesaj ıclerınde gecmezse sevınırım mavikalem.

teşekkür ediyorum özkan bey.. Dikkat edeceğimize emin olabilirsiniz. Saygılar.

NewCS . Sözleriniz çok kapalı olunca insan değişik yorumlarda bulunabiliyor istemeden. bize kardeşim diye hitap etmenize çok sevindim. Doğruluk her zaman kazanıyor. Allah gönlünüze göre versin diyorum,değerli kardeşim NewCS .

Anlayısınız ıcın tesekkurler mavıkalem cok saygılısınız.

tesekkurler

ıyı forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri