merhaba sevgili günlük

angel_melissa

Kayıtlı Üye
sevgili günlük yarın kuzenim öykü bizim eve yatıya geliyor inş güzel vakit geçiririm amin sevgili günlük benim hayvanlarım var arkadaşlar Bahçemizdeki kedişleri beslemeye devam ediyorum.. Madem evde besleyemıyorum bende bahcede doyasıya besler ve severım degıl mı :) Kediş maması alıyorum onlara, hem de salam goturuyorum, bayılıyorlar.. Aralarında kucakcı olanlar ve benı ağaç sanıp tırmanmaya baslayanlar, beni kendileri gibi kediş sanıp, oynayıp boğuşmak ısteyenler mevcut :) Anlayacağınız, evde şu an besleyemıyor olsamda, sokakta bır çok kediş bebişim var.. Onları sevmek ve beslemek kadar huzur verici birşey yok.. yarın oğlumun doğumgünü bitanem o benim tatlı yaramazım "hayvanlara bakıyorum ne kadar insan olduğumu anlamak için"
7 haziran da 17 gibi başlayan doğumda 6 güzel bebeğimiz oldu.doğum 19 gibi bitti bana bu dünya güzellerini çakılım verdi tabii efenin de katkıları yadsınamazzz:) hayvan tarafından ısırlmanın şaşkınlıgından ziyade yavru kedilerden biri tarafından ısırılmak daha enteresan geldi.
sosis verirken kedilerime yavrulardan birisi usulca geldi bacagıma tırmadı bacagımı çizerek hep yapıyorlar diye dikkate almadım. sonra o minik agzını açtı hart diye ısırdı sonrada birşey olmamış gibi gitti :D Mavişim tatlı bebeğim hasta. Halsiz ve ishal. Ona vermem gereken tüm ilaçları verdim umarım iyileşir. Lütfen Allahım onu bize bağışla sonra Aşkım çok üzülür tabii bende. Siz şimdi alt tarafı ishal olmuş diye düşünebilirsiniz ama kuşlar ishalden öelbilir o nedenle çok tedirginim
Yavru kedişim,anne bulmuştu..Daha 1 hafta olmadı belki..Bahceye gıdıp baktıgımda, anne ve sadece bir tanecik yavrusu kalmıstı..3 yavru kediş yoktu ve benim annesini kaybetmiş bebiş kedişimde yoktu.. Çocuklara sordum, bırı dedi, köpek saldırdı, biri dedi, araba çarptı. muhabbet kuşumda var paşa son 2 haftadır falan çok az yiyo yani taksit taksit gidip gelip azar azar yiyo mama kabı sürekli önünde...vet arkadaşım kilo alması için bi diyet önerdi söylediğini yaptım ama karışımın yüzüne bile bakmadı :( ne yapmam gerek sizce? sıcaklardan yemiyo olabilir mi??? ne yapmak gerekiyor bi tane daha köpüşüm var oda acaba çim bulamadıgı için mi yaprak yiyor, genelde kuru yaprak tercihidir:)
birde meyze veya sebze yediremiyorum oyun amaçlı gösteriyorum yine yemiyor havuç verdim sadece parçaladı(ama havucu yemekte yiyor) başka meyve sebze yemez nasıl alıştırabilirim Daha önce bu konuda çok deneyimim olmadığı için sizlerden bilgi almak istiyorum. Yavruya basit komutların öğretimine başlamak istiyorum fakat daha mamasını bile tam olarak yemiyor. sizce ödül bisküvilerini kullanmamda bir sakınca olur mu? Bildiğiniz yada kullandığınız markalar neler?

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri