gokyuzumsun
Bayan Üye
günlükcüğüm bugün canım çok sıkkın uykusuzum ağladım off ya sevdiğim erkek beni bırakıp gitti hemde çok acı bi şekilde bebegimdi o benim aşkımdı $evgilimdi :19::19::19::19: dün kavga ettik sevgilimle o dediki bana bu son görüşmemiz dedi ben o anda nasıl bi yıkıldım:19::19::19::19::19: aman allahım nasıl bi üzüntüye girdim sevgilimi kaybediyorum diye önce ben dedimki ona beni bekler misin o yaşlara kadar dedim:19::19::19: oda beklemem dedi öyle bi başladı kavgamız:19::19::19::19: ve sonunda ne dedi biliyor musun seni sevmedim sevmiyorum seni dedi ama ben onu sevmeye başlamıştım nasıl olursa ellerimin arasından kayar of canım yanıyor içim yanıyor nasıl bi üzüntüydü bu çöktüm resmen dertlerimi hep gökyüzündeki yıldızlara aya anlatırım onların beni anladıklarını hayal ederim ): :19::19::19: ama unutamıyorum onu ya ahh ahhh ahhh seni hayla unutamıyorum beni beklemen için sabırlı olmalıydın ama bunu kabul etmedin canımı nasıl yaktın dün ya dün başımdan kaynar sular döküldü sen bu son görüşmemiz diyince nasıl bi üzüntü kapladı beni üstümde hüzün bulutları dolaşmaya başladı ama bunu bana yaşatmaya hakkın yoktu seninle daha yeni tanışmıştık unutamıyorum seni kalbim bana unutturmuyor bunu seninle konuştuğumuz gün geldi aklıma aklıma hep geliyor hep geliyor nasıl silebilirim seni hı söyler misin nasıl silebilirim zihnimden aklımdan seni sana aşıktım sende bırakıp gittin beni öyle olsun istediğin gibi olsun beyefendi :19::19::115::115::115: affetmiyorum seni sen kesin beni unutmuşsundur şunu bilki hayla unutamadım seni yeni ayrıldık zaten nasıl aklımdan çıkartcam seni zihnimden nasıl çıkartcam hiçmi üzüntü duymadın hı hiçmi elini vicdanının üstüne koymadın yazıklar olsun sana yazıklar hırrrhırrrhırrr:57::57::'''( beynim kalbim ve zihnim seni unutmama izin vermiyor sen ellerimin arasından kayıp giderken allah bilir kahkaha bile atmışsındır ama allahından bul ben senden darbe yedim dün geceki konuşmamızda o laflar beni yıktı bitirdi beni alevler içine attı o laflar varya inşallah senide öyle yıpratır allah inşallah o lafları sanada yaşatır bu kadar kolaymı terketmek bi insanı seven insan beklemezmi aşık olan insan beklemezmi ben beklerdim seni ama senin zaten kabul edeceğin yoktu önceden anlamıştım tamam çek git hayatımdan allah seninle beni buluşturmasın karşılaştırmasın pislik ama beni üzdüğüne allah seni pişman eder inşallah beni üzmeye ne gerek vardı beni üzüntümü anlamayadın sen bunu böyle kabul et seni aşkım canım bitanem sevgilim diye sevmiştim ama sen ne yaptın söyler misin beni üzmeye ne hakkın vardı beni kahretmeye ne hakkın vardı hoşuna gittimi o lafların bana
Son düzenleme: