Merhaba adım Emre 13 yaşındayım.Kendinizi tanıtırsanız memnun olacağım.
Lim10CLUB Kayıtlı Üye 3 Haz 2012 #1 Merhaba adım Emre 13 yaşındayım.Kendinizi tanıtırsanız memnun olacağım.
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 3 Haz 2012 #2 ---> Merhaba DüslerForum Merhaba Emre :R bu bölümde yeni gelen sen olduğun için sen kendini tanıtacaksın zaten bizi zaman içerisinde aktif olursan tanırsın Ayşegül Ben Hoşgeldin :R Keyifli Forumlar
---> Merhaba DüslerForum Merhaba Emre :R bu bölümde yeni gelen sen olduğun için sen kendini tanıtacaksın zaten bizi zaman içerisinde aktif olursan tanırsın Ayşegül Ben Hoşgeldin :R Keyifli Forumlar
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 3 Haz 2012 #5 ---> Merhaba DüslerForum Aramıza Yeni Katılanlar Bölüm Kuralları ( Lütfen Okumadan Konu Acmayınız ) burdan kontrol edip knunu düzenleyebilirsin.. hoşgeldin keyifli forumlar..
---> Merhaba DüslerForum Aramıza Yeni Katılanlar Bölüm Kuralları ( Lütfen Okumadan Konu Acmayınız ) burdan kontrol edip knunu düzenleyebilirsin.. hoşgeldin keyifli forumlar..
Bayan Taruz Bayan Üye 3 Haz 2012 #10 ---> Merhaba DüslerForum Hoşgeldin . Emre'ler çok oluyor artık forumda yaa xD
LION KING Yɑlɑn zekɑ işidir, dürüstlük ise cesɑret. Eğer zek Kayıtlı Üye 3 Haz 2012 #11 ---> Merhaba DüslerForum hoşgeldin
AyPerisi Bayan Üye 3 Haz 2012 #12 ---> Merhaba DüslerForum hoşgeldin emreHaDeS haklı galiba yaşlanıyoruzyaş durumlarına bakınca umarım forumda iyi vakit geçirirsin
---> Merhaba DüslerForum hoşgeldin emreHaDeS haklı galiba yaşlanıyoruzyaş durumlarına bakınca umarım forumda iyi vakit geçirirsin
lolamera Bayan Üye 3 Haz 2012 #13 ---> Merhaba DüslerForum Hoşgeldin Emre tanıtırız kendimizi ama bir şartla önce sen başla :Ü Keyifli ve hoşça vakit geçirirsin umarım. Sevcan..:Ü
---> Merhaba DüslerForum Hoşgeldin Emre tanıtırız kendimizi ama bir şartla önce sen başla :Ü Keyifli ve hoşça vakit geçirirsin umarım. Sevcan..:Ü