Merhaba Dusler forumunun Kıymetli insanları :)

JosepHWill

Kayıtlı Üye
:174:

Merhaba arkadaşlar ben Enes(JosepHWill) Belki tanırsınız çeşitli forumlarda uzman moderator olrak çalıştım şimdiki hedefim ise burası benim az bişey ve öz olrak sizlere kendimi tanıtıyım :)

Ad ; Enes

Soyad ;

Memleket ; Çorum

Meslek ; 12.Sınıf (Jift Dikiş) :)

Bukadar inşallah sizlerelede aramız kaynaşır ve iyi bir sosyal ağı arkdaşlıgı kurarız. Herkese iyi forumlar..

---> Merhaba Dusler forumunun Kıymetli insanları :)

Hoşgeldiniz...Sitemizde soyisim vermek yasak o yüzden düzenledim mesajınızı

Keyifli forumlar)

estf..özürlük bir durum yok...bilmemeniz normal ) tekrar hoşgeldiniz umarım güzel vakit geçirirsiniz

İsmini vermeyim bazı forumlarda bu şekilde hiç karşılmadıgımdan sadece 10Dk duruyordum. Ama ciden güzel hoş bir karşılma siz ve yönetiminiz bu şekilde giderse değil 500.000 Siz 1.000.000 Kişi toplarsınız :) Bende çok teşekür ederim bu karşılmanız için :)

İsmini vermeyim bazı forumlarda bu şekilde hiç karşılmadıgımdan sadece 10Dk duruyordum. Ama ciden güzel hoş bir karşılma siz ve yönetiminiz bu şekilde giderse değil 500.000 Siz 1.000.000 Kişi toplarsınız :) Bende çok teşekür ederim bu karşılmanız için :)

Rica ederim ben teşekkür ederim...

evet biz farklıyız bununda farkındayız ) yönetimdeki bütün arkadaşlarımız aynıdır hatta benden daha güzel karşılarlar emin olun...kalmaya karar verdiginize sevindim keyifli vakit geçireceginize eminim...Sizi herzaman aramızda görmek umudu ile Hayırlı gunler Şimdilik

Rica ederim ben teşekkür ederim...

evet biz farklıyız bununda farkındayız ) yönetimdeki bütün arkadaşlarımız aynıdır hatta benden daha güzel karşılarlar emin olun...kalmaya karar verdiginize sevindim keyifli vakit geçireceginize eminim...Sizi herzaman aramızda görmek umudu ile Hayırlı gunler Şimdilik

Teşekürler :) Sizede hayırlı bir gün geçrmeniz dileyiyle. İyi günler.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri