Menajerine mesaj attı!

B0LdP1L0t

Banned
Sözleşmesini uzatmayan Didier Drogba, menajerine seslendi: '' 36 yaşındayım ve daha futbol oynayacak gücüm var. Çin'den sonra tekrar yarışın içine döndüm. G.Saray benim için önemli bir kariyer sıçramasıydı ama anladım ki ayrılmak en doğru karar''

Gelişi olay oldu, gidişi de olay olacak… Galatasaray taraftarı Didier Drogba’yı kolay kolay unutmayacak. Sarı-kırmızılı formayla siftah yapıtığı Akhisar maçında, topla buluştuğu ikinci pozisyonda ağları havalandıran Drogba, ‘büyük maçların büyük futbolcusu’ olduduğunu her fırsatta gösterdi.

TEKLİF ALMADI
Arena’da Real Mardid’e Torino’da Juventus’a Olimpiyat’ta Beşiktaş’a Süper Kupa’da Fenerbahçe’ye golü atan Fildişili forvet, 35 yaşını devirmenin etkisiyle yeni yılda düşüşe geçti.
Galatasaray Yönetimi Drogba’nın sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmak için harekete geçmedi.
Yıldız oyuncu beklemekten sıkıldı ve menajeri Pierre Frelot’la görüştü. Hakkında çıkan ”Burak’la kavgalı” ve ”Takım arkadaşları tarafından istenmiyor” haberinden bunalan Drogba, ”Burada görevimi yaptım. Artık ayrılma zamanı. Sezon sonu için bana kulüp bul” mesajını iletti.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri