Memnun Kaldıqınız Anti Virus Programı?¿

Memnun kaLdıqınız anTi Virus proGRamI

• Kullanılan toplam oy
    15
Taßii ki Nod32

Eğer Aylık bilgisayar dergisi olan CHİP okuyorsanız oradaki ürün karşılaştırmalarından da ortadaki kalite farkını görebelirisiniz ;)

ya size bisi sorim bari ben kaspersky ın simdilik 30 gunluk deneme seyini(neyini:D) kullanıyorum.Nod32 yimi parayla alsam kaspersky ımı.Gecen Sene norton kullanıyordum.allah bana sabır verdi.Cok kasıyodu.norTon almıyacam.bazıları kaspersky kasmas diyo.30 gun gectıkten sonra bide nod32 ye bakcam.Tavsiyeniz varmı.Ben su an kasperskyı cok begeniyorum.

nod32 kaçırmıyo ama hepsini silemiyo o yönden zayıf gördüğüm kladarıyla.Panda ve kaspersky en iyisi bence

ya size bisi sorim bari ben kaspersky ın simdilik 30 gunluk deneme seyini(neyini:D) kullanıyorum.Nod32 yimi parayla alsam kaspersky ımı.Gecen Sene norton kullanıyordum.allah bana sabır verdi.Cok kasıyodu.norTon almıyacam.bazıları kaspersky kasmas diyo.30 gun gectıkten sonra bide nod32 ye bakcam.Tavsiyeniz varmı.Ben su an kasperskyı cok begeniyorum.

Yâ KaspéRskY Yâ Dâ ÂvâsT âL ! ;) ßén KaSpéRsKy KuLLanıyoRdum,Sonra Avast'a qéCtim 2'sinidé RahatLıkLa Tavsiyé édébLrim (:)

kaspersky nasıl iyi ya :D programa nasıl ayar verildiyse artık basit trojenleri virüsleri göremiyo :D

AVG var ama hiç bilgim yok :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri