meLih'in Yine AnormaL günü

endLesS

Webmaster
Bayadır Başını Agrıtmıyordum ya Dedım Artık Vakti GeLdi :D

seLam günLük :D

Yine Cok Cok anormal oLayLarLa beraberdım bugun :2:

En Heycanlısıda Sımdı Oldu . Otobus ve araba carpıstı araba takla attı Allah İyi Demiyor İşte. Hız Ve Kırmızı Isık Ihlalı Otobuse Carpmasına Sebep Oldu Adamın . Şimdi Olan Kazayamı yanalım otobuscunun bası yanacak ona mı yoksa yolcuların ıftara yetişememesine mi hahaha Ona Sen Karar Ver Ben Düşündüm buLamadım..
[ Evet yanlıs duymadın :D düşündüm :D ]

Sabah Sahura Kalktım Babamdan Yıne Azar Yedım Neden Oruc Tutuyosun Dıye Cunku Kesınlıkle Yasak Oruc. Ara Ara Tutuyorum Ha Hiç Tutmam Ode Fitremi Dedim Bişey Demedi :D Sahurdan Sonra Uyuyamadım İlk Gün Dershanede Çünkü mİLLeT beraber evınde calısacak kadar sıcak olmus sınıfa ben yenı gelıyorum hahaha Zavallılar :D
Ilk Basta Ben Geldım Sınıfa Heycandan mı hayır tabıkıde sacmalama :D Babam Getırdı Sankı Bısey Var gıbı kendısı kurucu koltugunda dayım ve 2 arkadası ıle baba otururken bılmıyor kı yukarda neler dusunuyorum :D Neyse Sınıfa Bır Kız Geldi Bana Bir Baktı Artık Bu Enayının Burda Ne İşi Var mı dedı Ne Dedı gulumsedı yenı mı geldın dedı evet dedım melih taner senmisin dedi ımm bı dakka dedım kımlıge baktım evet benmişim dedim kız gulumsedı :D Tanıstık Adı Ayşeymiş :D Neyse Sonra 2 Erkek Geldi Adlarını Hala hatırlamıyorum tanısmıştık ama yarın nasıl hıtap edecem bılemıyorum :D neyse Sonra 1 Kız 2 kız 3 kız 4 kız Bunların Sayısı 11 oLdu 11 Kız 3 Erkek Dedım SOnradan Bastıracak erkekler heralde sonradan 1 kız daha geldı bunlar 12 kız oldu bızde 3 erkek anam mevcut boyleymıs :D
İnanılamayan Taraf Babam Ve Dayımın Bu Sınıfa Benı Yerleştirmesi :D

Neyse Fazla Surmedı Zaten Hoca Geldı Tanıstırıyor guya bızı bu arkadasınız melıh taner dershane mudurunun yıgenı dershane sahıplerınınde bır tanesının oglu dıyınce mıllet dondu baktı kimse bilmiyordu ki bu cocuk cok pis gıcıK :D Neyse Tenefuste oturuyoruz gulduk eglendık babam gordu :D bende o sırada bı esprı patlatmıstım :D cıkısda odasına aldı :D basldı konusmaya " ne cabuk ısındın sen Lan falan :D " Yok Kızlara Sulanmak Yok Falan Bende Sınırlendım :D SOnrasını Bazı Arkadaslar Bılıyor :D Neyse Ordan Cıktım Eve Gelecem Otobuse Bındım Yıne Dolu Ve 1 Kız Ayakta 1de arkadası var yanında dedım kalkalım otursunlar yorulmuslardır neyse kalktım oturdu ben tesekkur beklerken bana ne dedı bılıyon mu :D ben dedım tesekkur etseydın barı dıye o da " Ne Bide Teşekkür Mü Edecem Dedi " Vay Benım maLLığım :D Bırdaha Yer Verırsem 2 Olsun Zaten :D mahaLLeye yenı bırısı tasınmıs oglanın kafasında var bana habıre kafan kırık mı oglum dıyo sıgaran varmı dıyorum sanane aslanım benım sıgaramdan dıyo :D

aah gunluk ahh gunlerım boyle erıyıp gıdıyo daha bı suru olay varda anlatmayım :D

Hadi Yarın Gorusuruz

Kib:2:

hahahahahahahahahahahaha

---> meLih'in Yine AnormaL günü

melih*in normal bi günü olsa şaşarım :D
ama böyle bir gününü bizle paylaştın tşk*ler :2:

" Ne Bide Teşekkür Mü Edecem Dedi " Vay Benım maLLığım :D

hahaha

Üşenmedim okudum :D

Her qünün böLe qeçsin hacı :D

melih*in normal bi günü olsa şaşarım :D ama böyle bir gününü bizle paylaştın tşk*ler :2:

:2:

Rica Ederım :D

" Ne Bide Teşekkür Mü Edecem Dedi " Vay Benım maLLığım :D
hahaha Üşenmedim okudum :D Her qünün böLe qeçsin hacı :D

Eyvallah Canım Benim hahaha

hahaha bi gününde normal geçsin be Melih'mm :D:D
hahaha

Olmuyo Ziynebım :D

hahahahahaha

haha çok komikti ya :D özellikle yer verme meselesi :D bunlar hep böyle ego ' da da böyleler hep :D

gününü bizle paylaştığın için teşekkür ederiz..:D

ĹéРíĎőРтĔŕÁ;1807877' Alıntı:
haha çok komikti ya :D özellikle yer verme meselesi :D bunlar hep böyle ego ' da da böyleler hep :D
gününü bizle paylaştığın için teşekkür ederiz..:D

Bana Ego Demeyın O Otobusdede Cok Cektım Yok Ortada durmasana dıyıp arkaya yollayan ama kendısı orda duranlar vs hahaha
Süpermiş hahaha
O kadar yer vermişsin insan sağoL der bari :160: hahaha

Herkes Senın Gıbı Değil ki Güzelim :D
hahaha

vay düşündün sen haa şaşırdımhahaha
paylaştığın için saol kardeşim:D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri