Melek'in Günlüğü

melekzehre

Kayıtlı Üye
Sevgili Günlük;

selam... melek benim adım. aslında, iki adım var: melek zehre. daha çok bana melek derler. gördüğünüz gibi foruma girer girmez kuralları, vs. okudum ve konulara bakarken ''günlük'' bölümünü görünce anında girdim... aşk durumları şu sıralar bayağı kötü... sorun: ahmet... yemyeşil gözleri, sarı saçları ve komedi yapısıyla beni kendisine bağlıyo! ama beni sevdiğini düşünüyorum... niye mi? davranışları, söyledikleri, bakışları hep bunu yansıtıyo. geçen gün bana, ''sınıftan birini seviyorum'' dedi. daha yakınlarda da sevdiği kızın ismini söyledi: ''yasemin!'' üstelik en iyi arkadaşına sorsam bilirmiş. yasemin kim, tanımıyorum tabii ben. mahalledenmiş. fıstık gibi kızmış :19:
ama o kadar belli ediyo ki! neden seviyo olmasın? neden!? neden hep suçlu ben oluyorum... neden güzel değilim? neden gözlerim kahverengi? neden gözlük takıyorum? lensle halletmem mümkün değil. neden saçlarım düz? neden kestane rengi?!
beni sevmiyo işte sevmeyecek. kimse bilmiyo onu sevdiğimi. bilmemeleri daha iyi zaten. bilmesinler, ki dalga geçmeye kalkmasınlar benimle. sadece asi bir kız olduğumu söyler herkes: ''erkek fatma'' derler bana. ancak bu özelliğimle etkileyebilirim onu... ne yapacağım ben? :19:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri