DReNGL
Bayan Üye
20 Ağustos 2009
Sevgili Günlük xD
Sabah bi dünya telfn çaldı of günlük of evde bi tek ben vardım bi cep telfnum çalıo bi ev telfnu:S:S uykum var hiç bi güç beni o telfnlara baktıramazdı:S baktım telime dersaneden hocam arıo sabahın köründe arkdşlar arıo kabus mu diyip telimi sessize alıp yattım:S ama busefer de ev telfnu çalıo rahat bırakmıyolar:S saat 9du 10 oldu 11di 12 olduxD en sonunda kalktım ev telefonunu açtım ablam arıo:S nerdesiniz arıom açmıonuz iyimisiniz dedi iyiyiz dedim uyandırdım mı dedi herzamanki gibi dedim kapattım teli yattım:S ama uykum kaçtı tabi sonra kendi telime bakim bari dedim hocam arıodu hala bıkmadan usanmadan=) açtım hep uyuon die bigüzel fırça yedikten sonra 1de dersaneye gel üniversiteden öğrenciler geldi tanıtım için dedi=) kalktım giyindim çıktım ama otobüsü kaçırdım 1de başlıcaktı ben nerdeyse 2de ordaydımxD rahat insan olmanın zorlukları işte naparsınız neyse tanıştık falan yurt varmış okula yakın ona baktım beğendim boğaz manzarı süper bi yurt bi aksilik çıkmazsa bu yılki yerim orası neyse üniv.den bahsettiler hocalardan burslardan ortamdan falan heycanlandım birazcık ama çöm olcam ilk yıl neyse alışırız=) sonra eve geldim işte herzamnki şeyler=) şimdi pc başındayım bakalım yarın sabah kim uyandırcak xD
:2: yeter hadi bukdar bb=)