Meleimin günlüğü=)

DReNGL

Bayan Üye
20 Ağustos 2009

Sevgili Günlük xD

Sabah bi dünya telfn çaldı of günlük of evde bi tek ben vardım bi cep telfnum çalıo bi ev telfnu:S:S uykum var hiç bi güç beni o telfnlara baktıramazdı:S baktım telime dersaneden hocam arıo sabahın köründe arkdşlar arıo kabus mu diyip telimi sessize alıp yattım:S ama busefer de ev telfnu çalıo rahat bırakmıyolar:S saat 9du 10 oldu 11di 12 olduxD en sonunda kalktım ev telefonunu açtım ablam arıo:S nerdesiniz arıom açmıonuz iyimisiniz dedi iyiyiz dedim uyandırdım mı dedi herzamanki gibi dedim kapattım teli yattım:S ama uykum kaçtı tabi sonra kendi telime bakim bari dedim hocam arıodu hala bıkmadan usanmadan=) açtım hep uyuon die bigüzel fırça yedikten sonra 1de dersaneye gel üniversiteden öğrenciler geldi tanıtım için dedi=) kalktım giyindim çıktım ama otobüsü kaçırdım 1de başlıcaktı ben nerdeyse 2de ordaydımxD rahat insan olmanın zorlukları işte naparsınız:D neyse tanıştık falan yurt varmış okula yakın ona baktım beğendim boğaz manzarı süper bi yurt bi aksilik çıkmazsa bu yılki yerim orası:) neyse üniv.den bahsettiler hocalardan burslardan ortamdan falan heycanlandım birazcık:D ama çöm olcam ilk yıl neyse alışırız=) sonra eve geldim işte herzamnki şeyler=) şimdi pc başındayım bakalım yarın sabah kim uyandırcak xD
:2: yeter hadi bukdar bb=)

---> Meleimin günlüğü=)

deniz manzaralı artı İstanbul'un göbeğinde kim heycanlanmaz=)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri