Meirelesten Kocamana büyük rest

Skaikru

Kayıtlı Üye
Galatasaray maçında gördüğü kırmızı karttan bu yana gündemden düşmeyen Raul Meireles, Tahkim Kurulu’na savunmasını vermiş, Karabükspor maçının ardından ülkesine gitmek için uçak biletini almıştı. Portekizli, Noel Tatili için maç gecesi Portekiz’in yolunu tutacaktı. Ancak önce Karabük yenilgisi, ardından Aykut Kocaman’ın istifası her şeyi değiştirdi. Volkan Demirel’in çağrısı üzerine futbolcular Samandıra’nın yolunu tutarken, Meireles de uçak biletini iptal edip Aykut Kocaman’ın yanına koştu. Portekizli yıldızın bu zirvedeki tavrı ise hem yöneticileri, hem takım arkadaşlarını hem Kocaman’ı etkiledi.

DÖNÜŞE ÇOK MUTLU OLDU

Sezon başında 10 milyon Euro karşılığında Chelsea’den transfer edilen süper yıldız, “Futbolun içinde kazanmak da, kaybetmek de var. Bu takımı toparlayacak olan bizleriz. Ve bunu el ele vererek yapabliriz. Ayrılmanız bizi çok daha zora sokacaktır. Arkadaşlarım telefon açtı, uçak biletimi iptal ederek buraya geldim. Eğer görevden ayrılıyorsanız, başkanımızın yanında söylüyorum, ben de sözleşmemi iptal eder geri dönerim. Ve bunu ne pahasına olursa olsun yaparım” diye konuştu. Meireles’in Kocaman’ın geri dönüş kararını aldıktan sonra da çok mutlu olduğu ifade edildi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri