Skaikru
Kayıtlı Üye
Galatasaray maçında gördüğü kırmızı karttan bu yana gündemden düşmeyen Raul Meireles, Tahkim Kuruluna savunmasını vermiş, Karabükspor maçının ardından ülkesine gitmek için uçak biletini almıştı. Portekizli, Noel Tatili için maç gecesi Portekizin yolunu tutacaktı. Ancak önce Karabük yenilgisi, ardından Aykut Kocamanın istifası her şeyi değiştirdi. Volkan Demirelin çağrısı üzerine futbolcular Samandıranın yolunu tutarken, Meireles de uçak biletini iptal edip Aykut Kocamanın yanına koştu. Portekizli yıldızın bu zirvedeki tavrı ise hem yöneticileri, hem takım arkadaşlarını hem Kocamanı etkiledi.
DÖNÜŞE ÇOK MUTLU OLDU
Sezon başında 10 milyon Euro karşılığında Chelseaden transfer edilen süper yıldız, Futbolun içinde kazanmak da, kaybetmek de var. Bu takımı toparlayacak olan bizleriz. Ve bunu el ele vererek yapabliriz. Ayrılmanız bizi çok daha zora sokacaktır. Arkadaşlarım telefon açtı, uçak biletimi iptal ederek buraya geldim. Eğer görevden ayrılıyorsanız, başkanımızın yanında söylüyorum, ben de sözleşmemi iptal eder geri dönerim. Ve bunu ne pahasına olursa olsun yaparım diye konuştu. Meirelesin Kocamanın geri dönüş kararını aldıktan sonra da çok mutlu olduğu ifade edildi.
DÖNÜŞE ÇOK MUTLU OLDU
Sezon başında 10 milyon Euro karşılığında Chelseaden transfer edilen süper yıldız, Futbolun içinde kazanmak da, kaybetmek de var. Bu takımı toparlayacak olan bizleriz. Ve bunu el ele vererek yapabliriz. Ayrılmanız bizi çok daha zora sokacaktır. Arkadaşlarım telefon açtı, uçak biletimi iptal ederek buraya geldim. Eğer görevden ayrılıyorsanız, başkanımızın yanında söylüyorum, ben de sözleşmemi iptal eder geri dönerim. Ve bunu ne pahasına olursa olsun yaparım diye konuştu. Meirelesin Kocamanın geri dönüş kararını aldıktan sonra da çok mutlu olduğu ifade edildi.