mehmet

mehmetal

Kayıtlı Üye

Herkese selamlar sevgiler gönlü güzel kardeşlerim..

Merhamet olgusu girmemiş ise zamanımıza ve anımıza düşüncelerimize gönlümüzün merkezine, artık ne hayattan hayır gelir ne de yaşanacak sevdalardan diyerek kendimi anlatayım kardeşlerim..

Ben Mehmet 1962 Malatya Doğumlu. Ortaokul mezunuyum.

Çocukluğumda okuma hevesim Tarkan çizgi romanı okuyarak başladı.1975 yılları idi galiba o dönemde tanıştım ve okuma hevesim aç bir kurt gibi başladı ve o dönemde çıkan gazete,mecmua,çocuk romanı-Kemal ettin tuğcu Serisinin tamamına yakınını-okudum.

Mecmua ve dergiler bana yetişmiyor desem yeri azdır. Bu muhteşem atmosferi yaşamak ve devam ettirmek için o yaşlarda çalışmaya başlayarak özgürce ailemden izin almadan bu dergileri özgürce alarak okumaya başladım.

Bu okumanın güzelliğini nasıl tarif edeceğimi bilemiyorum adeta yutuyordum. Hele gırgır dergisi, Teksas, Tommiks haftalık hiç kaçırmazdım. İlk okuduğum roman -SUÇ VE CEZA- dır ve bu roman okuma hızım da 1978 lerde başladı ve elime geçen ve yeni çıkan romanları hemen alıp bir çırpıda okuyordum.

Aynen deliler gibi hatta bir söz vardır-Aç olandan korkmayın gözü aç olandan korkun-diye bende aynen böyle idim.1982 yılı Askerlik ve daha sonrası evlilik ve yaşama atılmam ile bu yükseliş alçalmaya başladı.

Evliyim 4 çocuk babasıyım.1990 yılında kamuda işçi olarak çalışmaya başladım. 2002 yılında tayinim nedeni ile çok sevdiğim şehirler arasında olan- Ankara ya- tayinim çıktı. 2010 yılına kadar çalıştım ve 2010 ekim ayında emekli oldum.
30 yıllık durgun okuma ve yazama hayatının ardından sonra, şimdi yine yazmaya başladım kendi halimde, karalıyorum bir şeyler..

Şimdi kendi halimce okuyor ve yazmaya çalışıyorum -Allah'ın izni ile-Sinema, tiyatrodan ,kitap okumaktan ,ailemle baş başa vakit geçirmekten hoşlanırım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Ben Mehmet Aluç

Sizi tanıdığıma memnun oldum, aramıza tekrardan hoş geldiniz.

---> Ben Mehmet Aluç

abi hoşgeldin tekrardan çok memnun oldum burda olduguun için.Sen boş vakitlerini burda geçir bence :)

---> mehmet

Merhaba, sanırım nick'inizde soyisminiz bulunmakta. Eğer soyisminiz ise
Sitemizde soyisim vermek yasaktır bu yüzden en kısa zaman da buraya bir konu açıp nickinizi değiştirin. http://www.duslerforum.org/nick-degisim-istekleri-f283.html?s=&daysprune=-1&f=283

Forumları anlamış değilim inanın ki resim konulmaz isim konulmaz her şey maske arkasında inanın ki bunu hiç sevmiyorum bana bunu açıklayacak olan var mı acaba?

---> mehmet

forumda yaşanan olaylar sebebiyle sanırım genelde sacma aşklar gereksiz rahatsızlıklar meydana geliyo ondandır bu kural bence iyidir

---> mehmet

Forumları anlamış değilim inanın ki resim konulmaz isim konulmaz her şey maske arkasında inanın ki bunu hiç sevmiyorum bana bunu açıklayacak olan var mı acaba?

Forumumuzun belli kuralları vardır, okumadıysanız okumanızı öneriyorum.
Kuralların konulmalarının gerekçeleri vardır ki, eğer foruma üye oluyorsanız başta size belirtilenleri kabul etmiş sayılırsınız.
Soyisim vb. iletişime alet olabilecek şeyler forumumuzda yasaktır. Fotoğraflarınız dışında, öyle bir kuralımız bulunmamakta.
Sorunlarınız olursa buraya başlık açabilirsiniz; http://www.duslerforum.org/sorulariniz-dusunceleriniz-ve-istekleriniz-f67.html
ya da kurallarla ilgili sorun yaşıyorsanız Kurucumuzun mail adresine bir mail bırakabilirsiniz. ozkan[MENTION=111354]ozkanka[/MENTION]raman.com
İyi forumlar dilerim.

---> mehmet

Forumumuzun belli kuralları vardır, okumadıysanız okumanızı öneriyorum.
Kuralların konulmalarının gerekçeleri vardır ki, eğer foruma üye oluyorsanız başta size belirtilenleri kabul etmiş sayılırsınız.
Soyisim vb. iletişime alet olabilecek şeyler forumumuzda yasaktır. Fotoğraflarınız dışında, öyle bir kuralımız bulunmamakta.
Sorunlarınız olursa buraya başlık açabilirsiniz; http://www.duslerforum.org/sorulariniz-dusunceleriniz-ve-istekleriniz-f67.html
ya da kurallarla ilgili sorun yaşıyorsanız Kurucumuzun mail adresine bir mail bırakabilirsiniz. ozkan[MENTION=111354]ozkanka[/MENTION]raman.com
İyi forumlar dilerim.

Anlaşıldı gotcha kardeşim haklı ve doğru söylüyor..Mehmeta olarak kalabilir mi ?
selamlar sevgiler kolay gelsin..

---> mehmet

Ben yetkili kişiye bildirdim, anlayışınız için teşekkürler. :Ü

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri