Mehmet in, Baroni out

karagümrük

Kayıtlı Üye
Aykut Kocaman ön libero için Mehmet Topuz'u hazırlıyor.

Gençlerbirliği maçında kadro dışı kalan Cristian Baroni’nin kaderi değişmeyecek gibi gözüküyor. Geçtiğimiz hafta çalışma esnasında sportif direktör ve teknik sorumlu Aykut Kocaman tarafından uyarılan Brezilyalı oyuncunun, umursamaz tavrını sürdürmesi nedeniyle soyunma odasına gönderildiği öğrenildi.

Bu gelişme sonucunda Baroni’nin, Gençlerbirliği maçı kadrosundan çıkarıldığı belirlendi. Selçuk’un da sağ diz iç yan bağlarının kopması nedeniyle ön liberoda sıkıntı yaşanması Kocaman’ın canını sıksa da, Aykut hoca takım içi disiplini düşünerek, şimdilik Baroni’yi oynatmamayı planlıyor. Konyaspor ile deplasmanda oynanacak maç için Mehmet Topuz’u hazırlayan genç teknik adamın ayrıca B planı kapsamında gençler arasında tercih yapması bekleniyor.

Santos’a uyarı

Öte yandan Brezilya Milli Takımı’na çağrılmasına rağmen Fenerbahçe’de ilk 11’de şans bulamayan Andre Santos, ülkesine gitmeden önce uyarıldı. Aykut Kocaman’ın, “Toparlanmış ve mental açıdan düzelmiş olarak dönmeni istiyorum. Senin transferini ben istedim. Yetenekli bir oyuncusun. Senden faydalanmak istiyorum” dediği, Brezilyalı oyuncunun da, “Merak etmeyin” yanıtını verdiği belirtildi.

Yalçın TÜRK / Fanatik

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber ankara nakliyat
bypuff
Geri