Mehmet Ekici: Teklif uyarsa her yerde oynarım

KoJiRo

Kayıtlı Üye
Diego transferiyle adından söz ettiren Fenerbahçe, listesindeki isimler için de çalışmalarını sürdüyor.

fft104mm2947933.jpg

Sarı-Lacivertliler, gündemindeki oyunculardan biri olan Mehmet Ekici’yle ilgili görüşmelerine devam ederken, FANATİK, yıldız futbolcuya ulaştı. Almanya’da Werder Bremen’de geride bıraktığımız sezonda istediği ortamı bulamayan ve ligde sadece 11 karşılaşmada forma şansı bulabilen Mehmet Ekici, geleceğiyle ilgili henüz kesin bir karar vermediğini açıkladı. 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, “Tatildeyim ve hangi takıma gideceğim konusunu şu an için düşünmüyorum. İki sezon önce yaşadığım sakatlığı atlattıktan sonra bu sezon istediğim kadar oynama imkanı bulamadım. Bazı takımlardan teklifler geliyor ama bunları değerlendirip, en doğru kararı vermek amacındayım” diye konuştu. Türkiye’de forma giymek konusunda katı bir düşüncesinin bulunmadığını belirten Mehmet, “Gelecek teklifin bana uyması halinde, her yerde oynarım” cevabını verdi.
M. Çağrı Davran

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri