'MegalomaNn
Bayan Üye
şimdi yeni üyeyim bi tanıştırayımda kendimi sonra yamuk olmasın demicem tabiki maksat kendimi anlatmak:2:
adım nazlı ama nazlı değilim :F ismim cismimi yansıtmadığı gibi nickimde benle alakalı değil benim değil o nick :J
İstanbulda doğdum, cerrahpaşa hastanesinde :b
hiç ağlamazmışım hiç emekleyememişim saçmasapan bi hareketle hareket etmişim bebekliğim boyunca hahaha
babam elektrik mühendisi olup annemin zamanında *senden elektrik alamadım tatlım* deme ihtimalini en aza indirmiştir. annem gıda mühendisliğini ikinci sınıfta bırakmış mesleksiz diyebiliriz bu durumda. küçücük bi kız kardeşim var ,4 kişilik bi aileyiz yani
şimdi şöyle kronolojik olaylar bittiğine göre ;;;
yaşım çok büyük olmasada, siyasi kimliğim henüz oluşmamış olsada ailemden farklı değerlerim, görüşlerim var. tartışmayı severim ama anlayışlı olmak gerektiğini biliyorum . metal müzik dinlerim ( metallica değilde nightwish gibi tatlı olan, soft olan metal) yabancı dizilere çok ilgiliyim . Türk dizilerini izlemiyorum. Emolardan nefret ediyorum diyen ölsün onlar diyen tiplerden hazzetmiyorum. emo olduğumdan değil ama bu yolla prim yapmaya çalışmalarını sevmiyorum, aynı zamanda kendi yaratmadıkları şarkılarla, eserlerle övünmelerinide sevmiyorum insanların, şöyleki koridorda 2pac tişörtüyle olsun, efendime söyliyim black sabbath tişörtüyle olsun dolaşan ve bununla ortam yapmaya calışan kişilere soğuk yaklaşıyorum
bazen edebiyat parçalamaya da bayılırım boş yere , alakasız bi durumda
çooook kitap okurum hatta zamanı durdurup okumam gereken kitapları okuyup tekrardan zamanı harekete geçirmek istemiştir çoğu kez
ne olursa olsun belli bi kalıba girmek istemiyorum hiç, büyüyünce annem gibi olmayayım mesela, eve mahkûm kalmayayım, ya da hayatımı adamak zorunda olduğum birileri olmasın.
yemek seçerim, , sütlaç yemem,uykusuz okurum, kahveyi severim bkz
öğretmenlerimi çok severim annemi babamı kardeşimi çok severim bir şey olmasın onlara ...
bu arada öyle çok çok uzun yazmayı sevmiyorumki BİTTİ :11:
Nottt:: umarım yanlış bi'şey ypmamışımdır, yine başlığı, içeriği filan düzeltmek zorunda kalmayın :77: ara ara güncelerim
smileyler çok güzel :8:
Moderatör tarafında düzenlendi: