Medyanın‚ Yılmaz Vural ile röportaj haftası başladı..!

Buğra1

Kayıtlı Üye
Her yıl‚ hangi takımın başında olursa olsun‚ hatta başında olduğu takımın durumu ne olursa olsun‚ eğer Fenerbahçe maçı varsa‚ MEDYA da‚ o hafta boyunca defalarca Yılmaz Vural ile röportaj yapar.

Şimdi Konya başında ve Fenerbahçe bu hafta Konya ile oynayacak...

Yılmaz Vural‚ yine durumu çok iyi kullanarak medyanın istediği cevapları verecek şekilde konuşmaya başladı.

Son örnek :

"Fenerbahçe bizi tahrik etti"

Fenerbahçe cephesinde ise Andre Santos ile Lugano‚ 26. haftada oynanacak olan Galatasaray derbisinde forma giyebilmek için Gençlerbirliği maçında kart görerek cezalı duruma düştü. Yılmaz Hoca‚ bu iki oyuncunun Konyaspor maçında oynamayacak olmalarını; " Fenerbahçe bizimle oynayacağı maçta bu futbolcuların oynamayacak olmasını bir dezavantaj olarak görmedi. Demek ki bizden sonra oynayacakları maçları bizden daha zor görüyorlar. Bu kendi açılarından doğaldır. Ancak bizi de tahrik eden bir durumdur. Bu gelişme de bize farklı bir motivasyon getireceğine inanıyorum" şeklinde yorumladı.

"Kaptanlık değişimi takıma yarayacak"
Konyasporda bu hafta içi dikkat çekici gelişmeler yaşandı. Takıma devre arasında transfer edilen ve kaptanlığa getirilen Barbaros Batur‚ takım içindeki disiplinsizlik nedeniyle kadro dışı bırakılarak kaptanlığı elinden alındı. Takım kaptanlığı Erdinç Yavuza verildi. Yılmaz Vural da takımda içinde yaşanan bu gelişmenin kendilerine olumlu olarak yansıyacağına inandığını belirtti.

Başka bir yerde ise ´ Fenerbahçe´den puan alacaklarını ve yeneceklerini´ söyledi...

Ne denilebilir ki...

Yılmaz Vural´da sırası geldi yılda iki hafta bu işin keyfini çıkaracak...!

Bu konuşmalarda ´akıl ve mantık aramak gereksiz´ diyebiliriz.

****

Bizim medya´mız bu küçük huylarından‚ olaylara ilkel/basit yaklaşım göstermekten ve popülizm´den asla vazgeçmeyecek...!
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri
Üst