mecburmusun hep en uzağa gitmeye........?

deNiZ ^^

Bayan Üye
evt.. bende burda herkezin çindfe itiraf ediyorum ..
birinis evdim ve hala unutamadım ,belkide unutmak istemiyorumdur ..

Bir el bazen neleri ayakta tutabiliyor hiç düşündünüz mü ve neleri yıkabiliyor tek başına ? Bir eli tutmak bir insanı hayata bağlamakla eş değerde olabiliyorsa eğer bunun adı aşktır. Böyle bir eli tutmak hayatı bulmaktır belki de.... ben o eli buldum ve kaybetiim :(
Hiç sevmedim seni sevdiğim kadar dersin birine ve sonra onun arkasına dönüp gitmesini izlemek ne zordur. Bir eliyle hayata bağlamak bir eliyle o verdiği hayatı geri almak gibi...
Bazen mecburu ayrılıklar mecburi acılar yaratır. Bile bile kapıyı aralık bırakırsın ve tüm yalnızlığın ve hüznün içeri dolmasına izin verirsin. Bitmedik , bitemez , bitmeyecek... Bir ömrü bir aşka adamaktır bu belki ve elbette yürek ister ayrıysan. Dönüş yolları geçilemeyecek kadar darsa bile bir umut koyup sol yanına beklersin hayatının ışığının o derin karanlıktan gelmesini.Hatanın üstüne hata ekleyerek yaşıyoruz. Bile bile kaçırdık belki de o treni. Beklemek için çok geç , vazgeçmek içinse çok erken.

Verilen sözler unutulmamalı, ben unutmadım... :19:

ve eğer bunları okuyorsan sana son sözüm ;
Eğer elindeyse ne olur çal kapımı,
Eğer yüreğindeysem ne olur sil gözyaşımı...
:19:

---> mecburmusun hep en uzağa gitmeye........?

amin..
tatlım sana üzülme dicem ama çok yersiz olcak üzülceksin biliorum.. o yüzden bişey dememek en iisi sadece zamana bırak.. umarım hersey istediğin gibi sonuclanır..

inş inş .. öyle zor bi durum ki içimdekileri ancak bu yarayı tasıyanlar bilir ..

dedıgın gıbı belkıde unutmak ıstemıyoruzdur
bende aynı durumdayım maalesef 11 aydan berı
rapizmın dedıgı gıbı zaman zaman zaman...
saol paylasım ıcın

bende 1,5 aydır öle bi haldeyimm:19:

Umarım istediklerin seni fazla bekletmeden bulur.

Eğer elindeyse ne olur çal kapımı
Eğer yüreğindeysem ne olur sil gözyaşımı...

Bak benim içimdekilere tercüman olmuşsun. Zaman herşeyin ilacı demişler. Ama her zaman ilacı değildir bunu da unutmamak gerek. Eğer sevdiğin kişiyi her gün görüyorsan ya da onunla her gun konuşuyorsan ama sen sevdiğin halde hala o sana karşılık vermiyorsa zaman ilerledikçe bu durum daha çok yakar canını. Umarım zaman senin canını yakmaz. :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri