Soru gayet acık varmı yok mu :D hahahahahahahahaha hahahahahaha hahaha
endLesS Webmaster 29 Eyl 2009 #1 Soru gayet acık varmı yok mu hahahahahahahahaha hahahahahaha hahaha
M Mastor Kayıtlı Üye 29 Eyl 2009 #2 ---> MEB ' in Verdigi PoseTi Yırtmadan Eve GetiRen Var mı ?? xD hahaha ben daha okulun içinde atardım hahaha
---> MEB ' in Verdigi PoseTi Yırtmadan Eve GetiRen Var mı ?? xD hahaha ben daha okulun içinde atardım hahaha
endLesS Webmaster 29 Eyl 2009 #3 ---> MEB ' in Verdigi PoseTi Yırtmadan Eve GetiRen Var mı ?? xD hahaha
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 29 Eyl 2009 #4 ---> MEB ' in Verdigi PoseTi Yırtmadan Eve GetiRen Var mı ?? xD Ben Kitabımı aldımda Poşet aLmadım
M Mastor Kayıtlı Üye 29 Eyl 2009 #5 ---> MEB ' in Verdigi PoseTi Yırtmadan Eve GetiRen Var mı ?? xD By_CheqiCi' Alıntı: Ben Kitabımı aldımda Poşet aLmadım Genişletmek için tıkla ... Sen en zevkli yerini atlamışın, git poşet al bir tane hahaha
---> MEB ' in Verdigi PoseTi Yırtmadan Eve GetiRen Var mı ?? xD By_CheqiCi' Alıntı: Ben Kitabımı aldımda Poşet aLmadım Genişletmek için tıkla ... Sen en zevkli yerini atlamışın, git poşet al bir tane hahaha
endLesS Webmaster 30 Eyl 2009 #6 ---> MEB ' in Verdigi PoseTi Yırtmadan Eve GetiRen Var mı ?? xD hahaha
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 30 Eyl 2009 #7 ---> MEB ' in Verdigi PoseTi Yırtmadan Eve GetiRen Var mı ?? xD hyr getirmedim
..BöCek+ Bayan Üye 1 Eki 2009 #8 ---> MEB ' in Verdigi PoseTi Yırtmadan Eve GetiRen Var mı ?? xD Yok bizim okuldaki bütün poşetler yırtıldığı için müdür özel olarak kalpli-çiçekli poşetler aldı
---> MEB ' in Verdigi PoseTi Yırtmadan Eve GetiRen Var mı ?? xD Yok bizim okuldaki bütün poşetler yırtıldığı için müdür özel olarak kalpli-çiçekli poşetler aldı
karagümrük Kayıtlı Üye 1 Eki 2009 #9 ---> MEB ' in Verdigi PoseTi Yırtmadan Eve GetiRen Var mı ?? xD bn qetrdmmm (
geNGar Kayıtlı Üye 1 Eki 2009 #10 ---> MEB ' in Verdigi PoseTi Yırtmadan Eve GetiRen Var mı ?? xD malesef alır almaz yırtıldı
violet Bayan Üye 1 Eki 2009 #11 ---> MEB ' in Verdigi PoseTi Yırtmadan Eve GetiRen Var mı ?? xD hayır
G Gülümse. Bayan Üye 1 Eki 2009 #12 ---> MEB ' in Verdigi PoseTi Yırtmadan Eve GetiRen Var mı ?? xD hahaha Getirdim valla ama yanımda çanta vardı kitapların yarısını çantaya koydum
---> MEB ' in Verdigi PoseTi Yırtmadan Eve GetiRen Var mı ?? xD hahaha Getirdim valla ama yanımda çanta vardı kitapların yarısını çantaya koydum
By_Quaresma Kayıtlı Üye 1 Eki 2009 #13 ---> MEB ' in Verdigi PoseTi Yırtmadan Eve GetiRen Var mı ?? xD OkuLda Saf Saf Oturuoduq Cnm Skldı Çıkardm Kitapları Aldım Poşeti Şişirdm Patlattm
---> MEB ' in Verdigi PoseTi Yırtmadan Eve GetiRen Var mı ?? xD OkuLda Saf Saf Oturuoduq Cnm Skldı Çıkardm Kitapları Aldım Poşeti Şişirdm Patlattm
- BuŞRa - Bayan Üye 1 Eki 2009 #14 ---> MEB ' in Verdigi PoseTi Yırtmadan Eve GetiRen Var mı ?? xD yok VerdikLeri Gibi okuLdaki dolabıma Koydum ..
---> MEB ' in Verdigi PoseTi Yırtmadan Eve GetiRen Var mı ?? xD yok VerdikLeri Gibi okuLdaki dolabıma Koydum ..