PMC
Banned
hayata3nokta:
Röportaj Teklifimizi Kabul edip bizi kırmadığınız İcin Tesekkür Ederiz MC Berkay
Mc Berkay :
ne demek kardesim önemi yok Wink
hayata3nokta:
Kendinizden bahseder misiniz Berkay Olarak(kısaca biografi)
Mc Berkay:
91 dogumlu olup dogup buyumee angaralıyımm okul yok hayat'ım ev iş iş ev muzık muzık muzık ve arabam laa geçip giderr benı özetlersek..
hayata3nokta:
Yeni Bir Şarkın Çıktı(demo).Çok Anlamlı.Bu Şekilde Yazma Hissleri Nerden Geliyor.
Mc Berkay:
valla illaki bu hayat herkese bi yamuk yanlıs vee derin yaralar bırakmısdırr içimi biraz dokunce bole oluyoo
bunu sadece a ş k s e v g i vs olarak dusunmeyin tabiki onlarındaa etkisi vardır ama bu dediklerim genel olarak herseyi kapsıyo kardes
hayata3nokta:
Album ÇıkaracakMısınız.Bu Konu Hakkında Ne Düşünüyorsunuz.Eğer Gündeminizde Olursa KimLerle Çalışmak İstersiniz
Mc Berkay:
valla album çıkartmayı gerçekden istiyorum ama işim yuzunden vaktim gerçekden pek fazla olmuyor album çıkartmak içindeee
gerçekden özenli bir çalısmaa yapmaa gerekk o yuzden bi yapsammi bir yapmassam mı diyorum ama yapmak daha agır basıyor artık
nasip eger baslarsak albumeee saglam isimler olur amaa supriz
hayata3nokta:
Rap Yapma Amacınız Nedir.Rap'e Nezaman Başladınız ve Bu Yolda Kimler Size Yardım Etti.
Mc Berkay:
rapee 2007 baslasdım vee hiç yardım edenim olmadı aksineee kazık yedikkkkkk amacımda yok sadece içimi dokuyorum ben haa
bi amacım olabilirr underground raple ugrasan ibnelerrr olarak nitelendirdigim adamlar vee hayran kitlelerinee sole biii
gondermem olur arabeskrap her ne kadar suan için kotu durumdada olsaa gunden gunee daha saglamlasıyo ve her gecen gun kıtlesii
buyuyooo bu kıtleye bi nebzedee yardımım olursaa ne mutlu bana unutmasınlarkı her insanın için dee arabesk ruhu vardıırrr Wink
hayata3nokta:
Yaptığınız Rap'lerde İlk dikkati Ceken Olay Sözler.Sadece Duyguyla mı yazdıldı Yoksa Yaşanmışlık Var mı
Mc Berkay: tabikideee derin yaralar bırakan olaylar olmusdurkı ole yazıyorum..
hayata3nokta
İlk Çıkardığın Şarkı Neydi Ve Nasıl HazırLadın Bu Sarkıyı.
Mc Berkay: ilk çıkardıgım parca 2007 yılında herzamanki gibi damar sattın benı die bi parcaydıı ama o zamanlarr kayıt işlerinden
anlamadıgım için pek ii deildi ama zamanla duzeldi
hayata3nokta
Türkçe Rap'te(arabeskrap vb.) Sevdiğin İsimler KimLer.
Mc Berkay: erdo 27 firari umit tanyıldız es-low musti45 malatyastyle
hayata3nokta:
Mc Serkan Denince Aklınıza Gelen Şeyler Neler.Mc Serkan İle Yeni Çalışmalar Yapmayı Düşünüyor Musunuz
Mc Berkay:mc serkan la artık baska bir çalısma olmucakk kendisiyle bi sorunum oldugundan deil yakınındaki yalakalarıı
artist
hayata3nokta
Berkay Türkçe Rap'te Hak Ettiği Yerde Mi.Bi Hedef'i Var Mı Rapte
Mc Berkay: turkce rap dahada iyi olcak ama arabesk rapimiz biraz sıkıntıda her mıkrofonu eline rap yaparsaaa
biraz yukselmesii zor ama ben elimden geleni yapcam
hayata3nokta:
Sevenlerine Söylemek İstediğin Son Birşey Var Mı
Mc Berkay:hespineee bol bollll slmlarrr sadece dinlemeeeye devam etsinlerrrrr deişikkk parcalar ve isimlerlee geliyorum
hayata3nokta:
Ve SevenLerin Sana Nasıl UlasabiLirLer.(Facebook,myspace,website gibi)
Mc Berkay:www.mcberkay.tk den ve
PROTECTED LINK!
Linkleri görebilmek için lütfen üye olunuz.( Please REGISTER to view links )
dan ulasabilirler
hayata3nokta:
Röportaj TekLifimizi Kabul Ettiğin İçin Sana Çok Tesekur Ederiz.Bizde Arabesk Rapte Seni Herzaman DİnLemek İsteriz SaygıLarımızLa
Mc Berkay: ben saol teşekkür ederim saolun..
Röportaj Teklifimizi Kabul edip bizi kırmadığınız İcin Tesekkür Ederiz MC Berkay
Mc Berkay :
ne demek kardesim önemi yok Wink
hayata3nokta:
Kendinizden bahseder misiniz Berkay Olarak(kısaca biografi)
Mc Berkay:
91 dogumlu olup dogup buyumee angaralıyımm okul yok hayat'ım ev iş iş ev muzık muzık muzık ve arabam laa geçip giderr benı özetlersek..
hayata3nokta:
Yeni Bir Şarkın Çıktı(demo).Çok Anlamlı.Bu Şekilde Yazma Hissleri Nerden Geliyor.
Mc Berkay:
valla illaki bu hayat herkese bi yamuk yanlıs vee derin yaralar bırakmısdırr içimi biraz dokunce bole oluyoo
bunu sadece a ş k s e v g i vs olarak dusunmeyin tabiki onlarındaa etkisi vardır ama bu dediklerim genel olarak herseyi kapsıyo kardes
hayata3nokta:
Album ÇıkaracakMısınız.Bu Konu Hakkında Ne Düşünüyorsunuz.Eğer Gündeminizde Olursa KimLerle Çalışmak İstersiniz
Mc Berkay:
valla album çıkartmayı gerçekden istiyorum ama işim yuzunden vaktim gerçekden pek fazla olmuyor album çıkartmak içindeee
gerçekden özenli bir çalısmaa yapmaa gerekk o yuzden bi yapsammi bir yapmassam mı diyorum ama yapmak daha agır basıyor artık
nasip eger baslarsak albumeee saglam isimler olur amaa supriz
hayata3nokta:
Rap Yapma Amacınız Nedir.Rap'e Nezaman Başladınız ve Bu Yolda Kimler Size Yardım Etti.
Mc Berkay:
rapee 2007 baslasdım vee hiç yardım edenim olmadı aksineee kazık yedikkkkkk amacımda yok sadece içimi dokuyorum ben haa
bi amacım olabilirr underground raple ugrasan ibnelerrr olarak nitelendirdigim adamlar vee hayran kitlelerinee sole biii
gondermem olur arabeskrap her ne kadar suan için kotu durumdada olsaa gunden gunee daha saglamlasıyo ve her gecen gun kıtlesii
buyuyooo bu kıtleye bi nebzedee yardımım olursaa ne mutlu bana unutmasınlarkı her insanın için dee arabesk ruhu vardıırrr Wink
hayata3nokta:
Yaptığınız Rap'lerde İlk dikkati Ceken Olay Sözler.Sadece Duyguyla mı yazdıldı Yoksa Yaşanmışlık Var mı
Mc Berkay: tabikideee derin yaralar bırakan olaylar olmusdurkı ole yazıyorum..
hayata3nokta
İlk Çıkardığın Şarkı Neydi Ve Nasıl HazırLadın Bu Sarkıyı.
Mc Berkay: ilk çıkardıgım parca 2007 yılında herzamanki gibi damar sattın benı die bi parcaydıı ama o zamanlarr kayıt işlerinden
anlamadıgım için pek ii deildi ama zamanla duzeldi
hayata3nokta
Türkçe Rap'te(arabeskrap vb.) Sevdiğin İsimler KimLer.
Mc Berkay: erdo 27 firari umit tanyıldız es-low musti45 malatyastyle
hayata3nokta:
Mc Serkan Denince Aklınıza Gelen Şeyler Neler.Mc Serkan İle Yeni Çalışmalar Yapmayı Düşünüyor Musunuz
Mc Berkay:mc serkan la artık baska bir çalısma olmucakk kendisiyle bi sorunum oldugundan deil yakınındaki yalakalarıı
artist
hayata3nokta
Berkay Türkçe Rap'te Hak Ettiği Yerde Mi.Bi Hedef'i Var Mı Rapte
Mc Berkay: turkce rap dahada iyi olcak ama arabesk rapimiz biraz sıkıntıda her mıkrofonu eline rap yaparsaaa
biraz yukselmesii zor ama ben elimden geleni yapcam
hayata3nokta:
Sevenlerine Söylemek İstediğin Son Birşey Var Mı
Mc Berkay:hespineee bol bollll slmlarrr sadece dinlemeeeye devam etsinlerrrrr deişikkk parcalar ve isimlerlee geliyorum
hayata3nokta:
Ve SevenLerin Sana Nasıl UlasabiLirLer.(Facebook,myspace,website gibi)
Mc Berkay:www.mcberkay.tk den ve
PROTECTED LINK!
Linkleri görebilmek için lütfen üye olunuz.( Please REGISTER to view links )
dan ulasabilirler
hayata3nokta:
Röportaj TekLifimizi Kabul Ettiğin İçin Sana Çok Tesekur Ederiz.Bizde Arabesk Rapte Seni Herzaman DİnLemek İsteriz SaygıLarımızLa
Mc Berkay: ben saol teşekkür ederim saolun..