Mayhoş Mango Biber Jölesi (Alman Mutfağı)

ashli

Bayan Üye
Mayhoş Mango Biber Jölesi (Almanya)

0.25 litrelik 3 kavanoz için yeterli

MALZEME
1 mango (yaklaşık 500 g),
75 g kırmızı biber,
200 ml meyve sirkesi,
2 tatlı kaşığı tuz,
200 g mango şurubu,
300 g pratik reçel şekeri.

Yapılışı

1. Mango'yu soyun, çekirdeğini çıkartın. Biberleri yıkadıktan sonra uzunlamasına yarın, çekirdeklerini çıkartın, saplarını kesin. Biberleri mango ve sirke ile mikserde püre haline getirin.
2. Püreyi bir tencereye koyun ve orta ateşte 10 dakika kaynatın, arada bir karıştırın. Püreyi bir tülbentten geçirip daha büyük bir tencereye alın.
3. Tenceredeki sıvıya tuz ve şurup katın, bir taşım kaynatın, şekeri ilave edin ve 3 dakika daha kaynatın.
4. Jöleyi sıcak sıcak kavanozlara döktükten hemen sonra kapakları kapatın.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst