Maya Küpünü Ben Kırdım.

Bir gün kardeşim Şiwanla beraber kovalamaca oynuyorduk.Şiwan killere gitti.Bende arkasında koşuyordum.O sırada kolum annemin hazırlayıp,muafaza ettigi mayalı peynir küpüne deydi,ve küp yere düşüp kırıldı.Benle kardeşim ne yapacagımızı bilemedik,anneme deseydim bize"-kaç defa size killere gitmeyin demiştim" diyecek ardında dövecekti.Benle kardeşim Şiwan hiç birşey olmamış gibi killerden çıktık.Annem görünce teyzemin kedisinin yaptıgını zannetti,teyzeme kızdı.Üzüldüm ama korkudan söyleyemedim.Şimdi söylüyorum,vicdanım rahat etsin:19:mayalı peynir küpünü ben kırdım.

---> Maya Küpünü Ben Kırdım.

xD

Kaç Kere Girmeyin Demiş Niye Girdiniz xD

öyle söyle işte...
teyzem ben bilyordum....ama söylemedim ablama...abla kedim paspasın yaptıgını zannedip bana demedigi kalmadı...birde sizin yaptıgınızı bilseydi...:181:zaten o korkuyla demedin...güzel bir itifaf..:36:..sana ders olsun diyecem fakat senle şiwanı yine killerde görüyorum...ama bu sefer böyle bir vakayla karşılaşırsam teyzen demem....:181:ablamın yerine ben yaparım...seni seven teyzen selametle kal canım jiyanım...:106:

deri peynirimiydi o tüh yazık olmuş ya onu ne güzel tereyaglı bi sıkma ile ısırırdık

deri peynirimiydi o tüh yazık olmuş ya onu ne güzel tereyaglı bi sıkma ile ısırırdık
Vayhh Sıkmaa
Buralarda kımse bılmıyoo
olsada yesek :D

sikma-son.jpg

Ana Sözü Dinle Sende :D:D

ana getir ucundan az ısırayım onun cay yokmu çay bi fincanda cay ohhh
cay.jpg

buyur

Bir gün kardeşim Şiwanla beraber kovalamaca oynuyorduk.Şiwan killere gitti.Bende arkasında koşuyordum.O sırada kolum annemin hazırlayıp,muafaza ettigi mayalı peynir küpüne deydi,ve küp yere düşüp kırıldı.Benle kardeşim ne yapacagımızı bilemedik,anneme deseydim bize"-kaç defa size killere gitmeyin demiştim" diyecek ardında dövecekti.Benle kardeşim Şiwan hiç birşey olmamış gibi killerden çıktık.Annem görünce teyzemin kedisinin yaptıgını zannetti,teyzeme kızdı.Üzüldüm ama korkudan söyleyemedim.Şimdi söylüyorum,vicdanım rahat etsin:19:mayalı peynir küpünü ben kırdım.

sen de hmn söle ablam annene sakn saklama böle şeyleri
o snn güvenini öle kazanıcak hadi abbam söle gel bildir sonucu burayaxD

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber bypuff
Geri