Maurice Edu ile prensipte anlasıldı

Mjoy

Kayıtlı Üye
İngiltere'nin Stoke City takımının oyuncusu Maurice Edu bugün sabah saatlerinde Özlüce Tesisleri’nde geldi.

İngiltere'nin Stoke City takımının formasını giyen ABD'li Maurice Edu bugün sabah saatlerinde Bursa’ya geldi. Edu sağlık kontrollerinin ardından kendisini yeşil beyazlı renklere bağlayacak sözleşmeyi imzalayacak. Sabah saatlerinde Özlüce Tesisleri'ne gelen Edu'yu Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat karşıladı.

Bursaspor hakkında bilgiyi eski oyuncu JozyAltidore'dan aldığını söyleyen Edu, "Burada olmaktan çok heyecan duyuyorum. Stoke City'de ilk yarı istediğim performansı sağlayamadım. Daha önce burada oynayan arkadaşlarım var. Onlarla görüştüm ve Bursaspor'un iyi bir takım olduğunu söylediler. Burada en iyi şekilde performans göstermek istiyorum. Daha önce Altidore'dan bilgi aldım" diye konuştu

"Taraftarı Çok Büyük"

Bursaspor taraftarını bildiğini ifade eden Edu, " Bursaspor taraftarını biliyorum. Şampiyonlar Lİgi'nde Bursaspor ile maç yaptığımız için İskoçya'daki maçta Bursaspor taraftarını orada görünce çok şaşırmıştım. Şu anda da mutluyum. Bursaspor ve taraftarı çok büyük" şeklinde konuştu.

16882_genis.jpg

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri