Mass Effect 3 ...

parasite

Kayıtlı Üye
Bioware'in senelerdir başarıyla devam ettirdiği Aksiyon RPG tarzındaki oyunumuz açılış sahnesinden itibaren sizi kendine bağlamayı başarıyor.

di-KGCH.jpg

Grafikler serinin önceki oyunlarına göre çok daha gekliştirilmiş.Özellikle patlama efektleri muhteşem sanki bir bilimkurgu filmi izliyormuşsunuz hissi uyandırıyor içinizde.Sesler ve müzikler de atmosfere daha da sağlamlaştıran unsurlar olmuşlar genel olarak kendini tekrar etmeyen ama benzer müzikler kullanılmış.

di-WCGN.jpg

Oynanış serinin önceki oyunlarından pek de farklı değil.Yine telekinetik güçlerimiz ve silahlarımızla aksiyona devam.Oynanıştaki en büyük yenilikse başlangıçta size verilen seçenekler olmuş böylece isterseniz oyunu sadece FPS olarak isterseniz de RPG-Aksiyon olarak oynayabiliyorsunuz.Bu da oyunu biraz ağır olan ilerleyişini hızlandıran en önemli artı olmuş.Önceki oyunları oynanmış olabilirsiniz ama Mass Effect 3 farklı bir deneyim arayan oyuncular için iyi bir alternatif diye düşünüyorum ...

---> Mass Effect 3 ...

Güzel oyun ancak senaryosu bana biraz saçma geldi sanki.

---> Mass Effect 3 ...

Güzel oyun ancak senaryosu bana biraz saçma geldi sanki.

Haklısın ilki iki oyunun aksine son oyunda senaryo olarak çok kötü bir iş çıkarmışlar malesef.Oynarken atmosfer sizi sarsa da hikayenin yavanlığı yüzünden bir süre sonra bitse de kurtulsama dönüyor oyunun gidişatı ...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri