....masal....

Doubleist

Kayıtlı Üye
Önceden yaşadığım bütün güzellikleri atıyorum, seni tanıdıktan sonrasını önemsiyorum. Hayatımın , tam kalbimin içine gidenleri.. ne diyebilirim ki seninle yaşananlar yeter bütün bir ömrü yaşamadan feda etmeye.. hayatımın en garip yerinde bütün güzelliğinle karşıma çıktıysan eğer, senin sevdan tüm anılarımı değiştirmeye değer…keşke yalnız bunun için sevseydim seni..
Sana henüz bir isim bulamadım.. saatlerin, asırların, her şeyin ötesine gitmek mi, zaman içindeki her şey olmak mı? Seni anlatmak koca bir okyanustan bir avuç su almak gibi… koruyorum kalemim yetmez diye..
Ben koca bir nilüferim sen de koca bir göl.. derinliklerimizde sevgimiz saklı.. Zordu güzelliklere istemeden el sallamak ve yola devam etmek.. İnandığım alıştığım, paylaştığım, başkalarını kıskandırırcasına sevdiğim, aldandığım avunduğum sensin.
Hiç akla gelmeyen bir şekilde başladı bizim masalımız..bir mevsim gibi geçtim hayatından.. yıllar sonra da yarım kalan anıları hatırlarsın umarım çünkü unutulmak en kötüsü.. sen benim ruhumu aldın.. kalbimdeki labirentleri kaldırdın.. Geçtiğin yerlerdeki ayak izlerini bile seviyorum..
Kendi küçük kıyametimizin aslında hep farkındaydık.. hayatımda olmazsan çok şey götüreceğini biliyorsun ya da bilmelisin!….

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri