Masal Kahramanı GÜnlük Yazarsa [Çizmeli Kedi]

bal_böceği

€q0iSt
Prenses
Kayıtlı Üye
Sevgili Günlük Yaz geldi ben hala bu manyak çizmelerleyim Ben böyle masal yazarına tüküreyim e mi? Ulan yazsana şöyle spor ayakkabılı kedi tek parmak terlikli kedi Sanki millet bişey diyecek Kedinin çizme giymesine takmayan sandalet giymişine mi takacak? Ama yok maksat bana eziyet olsun Ama bu böyle olmayacak Ya ne olacak? Cırmalıycam bu masalın yazarının her bi yanını o olacak Bu sıcakta çizme giye giye her yanım pişik oldu be Hayır çizme de giysem kediyim sonuçta kardeşim ciğer gördüm mü işi gücü bırakıyorum Köpek gördüm mü tıslayıp kabarıyorum ayakta çizmeler olunca takan olmuyor tabii Kedilik karizması marizması kalmıyor Yazara sorsan masaldaki karizmadan bahsedecek "O çizmeler her şeyin senin" deyip tatava yapacak
Kendi bu arada bütün gün karılarla kızlara Seni masalda oynatıcam ayağıyla kimleri götürdü inek Ya ben? Mart geldi mi hepten deliriyorum Bu çizmelerle damda dişi kedi kovalamak kolay mı? Bazen gözü karartıyorum çıkayım diyorum dama Sonra "Ulan koskoca çizmeli kedisin yakışır mı sana elin damında gece vakti bağıra çağıra" diyorum Bunun paparazzisi var bunun kariyeri var
İyi de sap sap da dolaşılmıyor ki bekardeşim Milletin derdini çözücez derken biz dert yumağı olduk gitti

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri