Marshall the Miracle Dog (Mucize Köpek) - 2015

mortal00

Kayıtlı Üye
MV5BNTQ1OTcwMTg3Nl5BMl5BanBnXkFtZTgwODg0ODgzNjE@._V1_SY1000_CR0,0,692,1000_AL_.jpg

Yönetmen: Jay Kanzler
Senaryo: Jay Kanzler, Scott Zakarin
Oyuncular: Lucas McHugh Carroll, Shannon Elizabeth, Matthew Settle, Haley Busch, Lauren Holly, Zach Louis, Nathan Eswine, Bill Chott
Ülke: ABD
Tür: Aile
IMDb: 6,6
,Süre: 90 Dakika
Ödüller: 2 ödül, 1 adaylık

On üç yaşındaki Finn (Lucas McHugh Carroll), yeni okulundaki çocuklarla problem yaşamaktadır ve kendisini çok umutsuz hissetmektedir. Bir gün, çok kötü koşullardaki bir barınakta tutulan Marshall adlı köpekle karşılaşır. Ayrıca Marshall, barınaktaki diğer köpekler tarafından saldırıya uğramış ve yaralanmıştır. Bir veterinere görünmesi gerekmektedir. Her biri umutsuz durumdaki bu iki arkadaş, birbirlerinin hayatında birer mucizeye sebep olacaktır.

Son düzenleme:
gerçekten çok güzel bir film ama nedense internette hiç filmi yok çok aradım fakat hiç bulamadım internette olsa keşke izlemekten hiç sıkılmam belki benim gibi bu filmi tekrar izlmeyi çok isteyipte izliyemeyen kaç kişi var acaba siz değerli kardeşlerimden isteğim film linkini bulursanız bu yorum altında paylaşırmısınız şimdiden çok ama çok teşekkür ederim.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber ankara nakliyat
bypuff
Geri