Marka tutkunu musunuz ?
Valetta Bayan Üye 5 Tem 2012 #3 ---> Marka tutkunu musunuz ? Hayır-Benim için farketmez. Eğer alacağım ürünü beğendiysem nerden aldığımın bir önemi yok
---> Marka tutkunu musunuz ? Hayır-Benim için farketmez. Eğer alacağım ürünü beğendiysem nerden aldığımın bir önemi yok
REiSS Kayıtlı Üye 5 Tem 2012 #5 ---> Marka tutkunu musunuz ? valetta' Alıntı: hayır-benim için farketmez. Eğer alacağım ürünü beğendiysem nerden aldığımın bir önemi yok Genişletmek için tıkla ... +90
---> Marka tutkunu musunuz ? valetta' Alıntı: hayır-benim için farketmez. Eğer alacağım ürünü beğendiysem nerden aldığımın bir önemi yok Genişletmek için tıkla ... +90
Thundeers Anadolu'dan Bir Ses Kayıtlı Üye 2 Ara 2012 #10 ---> Marka tutkunu musunuz ? Evet-Bu konuda seçiciyim.
uLuTaN Kayıtlı Üye 2 Ara 2012 #11 ---> Marka tutkunu musunuz ? Hayır Marka Farketmez Benim İçin Kalite Farkeder Kalitede Markada Olur Pek Takıntım Yok Ama Marka Giymeyi Tercih Ederim Kalite Açısından
---> Marka tutkunu musunuz ? Hayır Marka Farketmez Benim İçin Kalite Farkeder Kalitede Markada Olur Pek Takıntım Yok Ama Marka Giymeyi Tercih Ederim Kalite Açısından