Mark Zuckerberg: The Social Network Acı Vericiydi

sensiz olmaz

Kayıtlı Üye
mark-zuckerberg-genel6-790x444.jpg

Facebook’un başındaki isim Mark Zuckerberg, David Fincher tarafından 2010 yılında çekilen The Social Network filmini izlemenin kendisine acı verdiğini söyledi. Bunun sebebi olarak da senaryo ve hikayedeki olayların birçoğunun uydurma olmasını gösterdi.
Gişede büyük bir başarı elde eden The Social Network, Dünya çapında 225 milyon $ gibi bir gelir elde etmeyi başarmış, 40 milyon $’lık bütçesiyle, yapımcılara yüklü miktarda kâr getirmişti. Aynı şekilde birçok insan arasında popüler olabilecek bir yapım olduğunu da bu şekilde kanıtlamıştı.
Fakat görünüşe göre film Mark Zuckerberg için aynı anlamı taşımıyor. Facebook’un kurucusu Zuckerberg, kendisine filmle ilgili sorulan sorulara şöyle yanıt vermiş;
“The Social Network’ün senaryosunda benim hiç yaşamadığım bir sürü olay uydurulmuş. Aslında siz sorana kadar bu film hakkında düşünmeyi tamamen bırakmıştım. Bunu da bir nevi bilerek ve isteyerek yaptım diyebilirim. Görünüşe göre kod yazmak, ortaya bir ürün ve şirket çıkarmak film senaryosu yazmak için yeterli bir materyal değilmiş. Doğal olarak birçok ilgi çekici hikaye unsuru eklemeleri gerektiğini tahmin edebiliyorsunuzdur. Filmde ilk ofisimizin dizaynı gibi unsurlar tamamen gerçi yansıtıyordu ama hikayeye eklenenler sayesinde filmin bana acı verici bir deneyim yaşattığını rahatlıkla söyleyebilirim.”
Zuckerberg ayrıca filmde kendisini canlandıran Jesse Eisenberg ile tanıştığını da belirterek filme eklenenlerin oldukça saçma ve abartı olduğunu, bu yüzden filmi ciddiye almanın gerçekten zor olacağını da sözlerine ekleyerek açıklamalarını noktaladı.
Zuckerberg’in yaptığı açıklamaları aşağıdaki YouTube videosunda da bulabileceğinizi belirtelim. Fakat yalnızca İngilizce dilinde olduğunu da ekleyelim.
The Social Network hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Zuckerberg’in açıklamalarına katılıyor musunuz?

---> Mark Zuckerberg: The Social Network Acı Vericiydi

Ne şekilde etkilenmiş ki dönüm noktası olmuş bak şimdi merak ettim

Kızın terk edişi ve sonrasında Mark'ın kendini Facebook bırakması, genç yaşta parayı kırması, azmi. Hâlâ bi zorlukla karşılaşsam açar izlerim cesaret, güç versin diye.

Kızın terk edişi ve sonrasında Mark'ın kendini Facebook bırakması, genç yaşta parayı kırması, azmi. Hâlâ bi zorlukla karşılaşsam açar izlerim cesaret, güç versin diye.

He o mesele dün pazar günde hayatı anlatıyor du bende onu izliyor düm ama yakın arkadaşları hix biri ondan memnun değil çok insan aldatin kan dir di bu bulursun asıl sahipleri ikizler diye oki çocuk vermiş bize site yap diye ama o altı ay boyunca onları kan durup siteyi yaptı ve kendisi sahip çıktı yabi anlayacağın bir çok arkadaşını ezip geçti ama işte dahi biri

Evet Winklevoss kardeşler, ama Mark hırsız değil sadece onların fikirlerini geliştiren bir dahi.

Evet Winklevoss kardeşler, ama Mark hırsız değil sadece onların fikirlerini geliştiren bir dahi.

hırsız demiyorum zaten adama hayranım beyin olarak gerçekte dahi ama kan dir di bütün yakın arkadaşlarını ilk tanıştığı arkadaşı olmasaydı belki bu hale gelmez di bile

hırsız demiyorum zaten adama hayranım beyin olarak gerçekte dahi ama kan dir di bütün yakın arkadaşlarını ilk tanıştığı arkadaşı olmasaydı belki bu hale gelmez di bile

Bu sadece bir yorum. Filme dayanarak konuşuyoruz. Hep merak edeceğim gerçekte neler oldu diye?

Gerçek şu şu anda dünyanın en zenginleri arasında
ve bu işi hiç citiye almıyor du 3 milyon üyesi olduğunda bur kaç arkadaşı ile evde çalışıyor lar di ofisleri ev ve ilk bu işe kalkar ken aldatı gi bütün arkadaş lari mahkeme ye vermiş ve para ile olayları kapatmış ti

Filmi ezbere biliyorum :D Ve inanır mısın bu adam bir DAHİ

Onunla konuşabilmek için nelerden vazgeçmezdim ki

Kurduğumuz hayaller gerçek olsa dünya daha yaşanabilir bir yer haline gelirdi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri