ashli
Bayan Üye
"Pek çok erkeğin rol modeli..
O yalnızca bir futbolcu değil.."
Diego Maradona, bir kuşak için sahaların yıldızı hala… Antrenörlük kariyeriyle de adından söz ettirecek gibi görünüyor. Sadece futbolu değil, hayatı öğretiyor…
Baba olmak
Benim meşru çocuklarım Dalma ve Giannina… Gerisi ise paranın ve hatalarımın çocukları…
Fransızlar
Hepimiz biliyoruz ki Fransızlar Platini'ye benzerler… Sanki herşeyi biliyormuş gibidirler…
Sporculuk
Bir keresinde takım arkadaşlarımın gelip beni tebrik etmelerini bekliyordum. Ama gelmediler. Onlara "Gelin ve bana sarılın ya da bu oyun burada biter…"
Politika
Chavez'e inanıyorum, bir Chavez yanlısıyım. Fidel'in ve Chavez'in yaptıkları her şeyi onaylıyorum.
Futbol ve takım etiği
Elimde 23 vahşi kedi var ve her biri derilerini sahada bırakmaya razılar…
Gol
Gollerimi alkışlayan herkese söylüyorum, size kalbimin en derinlerinden teşekkür ediyorum.
Çalışmak
Hayatım boyunca hep çok çalıştım. Hiçbir şeyi hak etmediğimi düşünenlere bunu hatırlatmayı borç bilirim.
1986 Dünya Kupası
Biz orada bir ülkeyi (İngiltere'yi) yendik, bir takımı değil…
Pele
Beni Avrupa'da 12 yıl oynadığım için yargılıyorlar. Çünkü Pele bunu yapmadı. Biraz ciddi olalım, beni onunla karşılaştırmayın.
Oynamak
Tanrı bana iyi oynamayı öğretti.
Bağımlılık
Bir zamanlar bağımlıydım. Ve hep öyle kalacağım. Çünkü bir kez bu pisliğe bulaştınız mı hayatınızın her günü onunla mücadele etmekle geçer.
Akıl hastanesi
Orada sırf kendilerinin Robinson Crusoe olduğunu düşündükleri için bulunan insanlar vardı. Onlara Maradona olduğumu söylediğimde bana inanmadılar.
Arjantin
Göğsümün yandığını hissediyorum. Bu, Julia Roberts'la uyumak gibi bir şey.
Yine Pele
Anneme göre dünyanın en iyi oyuncusu benim, Pele'nin annesi de kendi oğlunun en iyi oyuncusu olduğunu söylüyor.
98 Dünya Kupası
Bütün oyuncular bir meydanda toplandılar. Robocoplar gibiydiler. Tuhaf bir mesaj veriyorlardı. Bundan daha kötü bir karşılaşma daha düşünemiyorum.
Messi
Ona ulaşmak imkansız. Obama'yla konuşmak bile daha kolay.
Şöhret
Ben sakinim. Adım bana sorun çıkartmıyor. Ama başkaları için çıkartabilir, bilemiyorum.
Rekabet
Benim kendi yerim vardı, kimseninkinde gözüm olmadı…
Diktatörlük
Bu korkunç bir şey… Korkutucu bir durum. Her gün birileri ortadan kayboluyor, askeri diktatörlüğün işi olduğunu biliyoruz ve bunun böyle devam etmesini istemiyoruz. İrademize rağmen devam etmesi canımızı yakıyor.
Hata
Arada bir bana da olur. Kendimi yanlış yönlendiririm…