Mantar Soslu Fiyonk Makarna

ashli

Bayan Üye
Malzemeler
1 paket Nuh'un Ankara Fiyonk Makarna
300 gr. ince doğranmış mantar
2 diş sarmısak
2 adet soğan
75 gr. tereyağı
2 çorba kaşığı zeytin yağı
2 çorba kaşığı domates salçası
450 gr. doğranmış domates
100 gr. cheddar peynir
tuz, karabiber, fesleğen

Doğranmış soğanı, yıkanmış ve dilimlenmiş mantarları bir tavaya koyup, zeytin yağı ve tereyağı karışımında 5 dk. kavurun.
Domates salçası ve doğranmış sarmısakları ekleyin, tuz ve karabiberi ile baharatlandırın. Düşük ateşte suyunu çekinceye kadar 20 dk. pişirin.
Daha önce haşladığınız Nuh'un Ankara Fiyonk Makarnasının üzerine mantarlı sosu ilave edin, tereyağını gezdirin, doğranmış maydanoz ve fesleğeni serpin, üzerine rendelenmiş cheddar ilave edin ve hemen servis yapın.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst