` βэγzα '
Banned
Mantar Çorbası Tarifi
Kereviz
Defne yaprağı
Soğan
Patatesle
Mantar
Krema
Süt
Antep fıstığı
Hazırlanışı
Kereviz, defne yaprağı, soğan ve patates birlikte kavrulur. Üzerine mantar ve un eklenerek kavurmaya devam edilir. Kavurma işleminden sonra süt ve biraz da soğuk su eklenir. Kaynadıktan sonra süzülür, fıstıkla süslenerek ikram edilir.
Kereviz
Defne yaprağı
Soğan
Patatesle
Mantar
Krema
Süt
Antep fıstığı
Hazırlanışı
Kereviz, defne yaprağı, soğan ve patates birlikte kavrulur. Üzerine mantar ve un eklenerek kavurmaya devam edilir. Kavurma işleminden sonra süt ve biraz da soğuk su eklenir. Kaynadıktan sonra süzülür, fıstıkla süslenerek ikram edilir.