Manisaspor'dan kombine bilgilendirmesi..

karagümrük

Kayıtlı Üye
Manisaspor 2010-2011 sezonu kombine kartları satışı Belediye Kültür Sitesi Manisaspor Kombine Satış Ofisi'nde (Manisa Gazeteciler Cemiyeti) devam ediyor.

Manisaspor taraftarlarını kombine kart almaya davet eden Sosyal İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Çavdarlı, kombine kartların geçmiş sezonlarda olduğu gibi 2010-2011 sezonunda da Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak maçlarda geçerli olacağını belirterek, "Manisaspor Yönetim Kurulu olarak bu sezon kombine kart fiyatlarını çok uygun tuttuk. Taraftarımız kombine kart alarak ekonomik yönden büyük avantaj sağlayacaktır" diye konuştu.

Çavdarlı, 2010-2011 sezonu kombine kartlarına büyük ilgi olduğunu vurgulayarak, “Yeni sezonda maç biletleri satışı Biletix tarafından gerçekleştirilecek ve bilet satışı konusunda tek yetkili kurum Biletix olacak. Taraftarlarımıza yeni sezonda bilet konusunda sıkıntı yaşamamaları için tükenmeden kombine kart almalarını öneriyorum" dedi.

Kombine kartlara Bonus, Axess, World ve Maximum kredi kartıyla yapılacak ödemeler için 4 taksit imkanı sağlanacak.

Kombine kartlar, Ziraat Türkiye Kupası grup ve eleme maçlarında kullanılabilecek, bir üst tura çıkılması durumunda ise kombine kartlar geçerli olmayacak. Bu durumda, bütün taraftarların, normal biletle stadyuma girmeleri gerekecek.

Stadyuma giriş kontrol sistemi, yenilendiği için, taraftarların, stadyum girişlerinde mağdur olmamaları adına stadyuma, maç başlamasından en az 60 dakika önce gelmeleri gerekiyor. Ayrıca, maçlara çocukları ile gelecek olan taraftarlar da, 6 yaşına kadar olan çocuklarından bilet istenmeyecek. 6 yaşından büyük çocuklar için, taraftarların bilet almaları gerekecek.

Yeni sezonda VIP tribünler ise yenilenmiş yüzüyle hizmete sunulacak. Taraftarlar, VIP tribünde yenilenmiş koltukların yanı sıra restoran katından faydalanma imkanı bulacak.

Kombine kart fiyatları şu şekilde:

TRİBÜN KOMBİNE KART
VIP-A 900 TL
VIP-B 750 TL
VIP-C 500 TL
VIP-D 350 TL
KAPALI ALT B 305 TL
KAPALI ALT A-C 205 TL
AÇIK 105 TL
SPİL KALE ARKASI 55 TL

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri