Manisa Sanayispor bu sezondan umutlu

karagümrük

Kayıtlı Üye
Yeni sezonda Manisa 1. Amatör Lig A grubunda, Akgünspor, Akmescitspor, Alaybeyspor, Çobanisa Belediyespor, Maltaspor, Muradiye Belediyespor, Y.Manisaspor, Turgutlu Selvilitepespor, Turgutlu Belediyespor ve Ulucamispor ile mücadele edecek olan Manisa Sanayispor, yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde Antrenör Rıdvan Türküler yönetiminde yoğun tempoda devam ediyor.

Antrenör Rıdvan Türküler, "Antrenmanlarımız yoğun bir tempoda devam ediyor. Çalışmalarımızı eksiksiz olarak planladığımız bir şekilde gerçekleştirirken, özel maç programımızı da özellikle güçlü ekiplerden seçiyoruz. Takımımızın durumunu ve gelişimini görmek adına alacağımız sonuçlardan çok oyun anlayışımız ve sistemimizin oturması bizler için çok daha ön planda. Herkesin keyif alacağı bir ekip ortaya çıkarmak istiyoruz ve bu yönde de çalışmalarımızı aralıksız olarak devam ettirmekteyiz" dedi. Genel Kaptan Ersen Eryılmaz ise yaptığı açıklamada, "Yeni bir yönetim olarak koymuş olduğumuz hedefler doğrultusunda çalışmalarımızı büyük bir uyum içerisinde sürdürmekteyiz. Kaliteli bir kadro oluşturduğumuza inanıyoruz. Sporcu kardeşlerimizin arasındaki uyum ve birliktelik bizi gelecek adına son derece ümitlendiriyor. Bugüne kadar yaptığımız çalışmaların neticesinde oynayacağımız hazırlık maçlarıda eksi ve artılarımızı görmek adına bize bir nebzede olsa ölçü olacaktır. Aramıza katılan sporcu kardeşlerimizle beraber tam takım halinde yapılan çalışmalardan son derece keyif almaktayız. Bu yılki son nokta olan şampiyonluk hedefine, takımı emanet ettiğimiz Rıdvan Türküler ile ve pırıl, pırıl gençlerimizle beraber ulaşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

---> Manisa Sanayispor bu sezondan umutlu

sana guveniyorum zaten hocam,
sen guncelle ben de elimden geleni yaparim..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri