mana parası bulamayanlar

oğuz

Kayıtlı Üye
Beyler Biliorum Cogunuz Biliorsunuz Ama Bilmeyenler cok Var Ve Yeni Acılan Serverlarda Mana Buyuk Bir Sorun Ozellikle Warıorlar ıcın Warıorlar Kutulardan cıkan mp rocevery ıtemlerden tek ellik 2 tane alırsa sword dancınh 300 mp gorurur 250mp gerı gelır.Bunlar Asaslar Ve Prestler İçinde Gecerlıdır.Genelde Maqelerde Pek Fazla İşe Yaramaz Sadece Asasyla Vurdukları Zaman İşe Yarar Bilmeyenler için inş Yardımcı olmusumdur.

Bu Konuda Sana Bise Soracam Ben Asas ile Kalkan Bulsam Mp Revorwery reduce bassam fln giysem spike ile caktigimda kac mp geri bana gelir?

mp rocorwer mana doldurur hp rocerwerde can doldurur belli aralıklarla benim prinin eline aldım war coqdan beri biri hp biri mp :D

Son düzenleme:
yoq güzel kardeşim öle olsawarıorlar takar adama 1500 wursan 750 geri gelirse warıorlar bi tek el ondan takar bide kalkan yatır yatırabiliosan zate bide kaçarken pot içio ama werdigi can öle az bi can belli aralıklarla işte aralıklarda biraz uzun :D

Bence mana parasının daha ii bi yontemı war gidin 2-3 saat gyptodan kesin genelliklle tek atarsınız pre warsa 45 k ya gidior ben hep ole yapıorum daha manaya para wermedim :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri